2777
2789
عنوان

دروغه....

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 49 پست

من به شخصه هروقت ناراحتم یا از خانواده شوهر یا شوهر گله دارم . میام نی نی سایت کلی تایپ میکنم (مثلا میخوام تاپیک بزنم ) 😃 بعد ک احساس میکنم سبک شدم همرو پاک میکنم و میرم پی زندگیم 😂

🍃
منو اروم نمیکنه ولی چون با نوشتن راحت ترم ترجیح میدم بنویسم تا اینکه مستقیم حرفمو بزنم..مثلا تو تل گ ...

اونوقت فايده داره؟ يعني شوهرت حوصلش سر نميره يا تا حالا اعتراض نكرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شماهم مثل مني ، خيلي بده الان برگشتم به خاطرات تلخي كه شايد اصلا فراموششون كرده بودم

دقیقا 

من ی مدت ک اووووج روزایه گندم بود عادت داشتم مینوشتم روزامو وااای هرروز میخوندمشون و هرروز گریه میکردم تاااینکه لب تابم خراب شد

بعد س سال درستش کردم دیشب خوندمشون بااینکه همه مشکلات حل شده بود بازم نشستم کلی گریه کردم

ادم فقط باید چیزایه خوبو بنویسه و همش بخونه تا ارامش بگیره و چیزایه بدم فقط برن اون ته مهایه ذهن

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
من اگه عصبانی باشم همون لحظه مینویسم بهم نخندی ها ولی برگه کاغذ رو مثه ی شخصی تصور میکنم ک داره ب ...

خنده واسه چي اگه اروم ميشي با نوشتن بهترين كارو ميكني پس 

تازه من شنيدم ميگن ميشه يه صندلي روبروت بزاريو تصور كني اون ادم نشسته روبروتو هرچي دلت ميخواد بهش ميگي

نه اعتراض نکرده.میدونه من اینجوری راحت ترم

جالبه اتفاقاً يه بار تو اتوبوس چشمم افتاد به گوشي بغل دستيم ديدم يه كادر بالابلند داره مينويسه كه بفرسته!!!!!

آره آروم میشدم... از حرف دوستمون خوشم اومد دقیقا تصور میکردم اون کاغذ شوهرمه داره بدون دعوا حرفامو ...

واسه من بيشتر سختمه با اطرافيا راحت صحبت كنم كه بيشتر وقتا يا لال ميشم يا جواب دادن يادم ميره كه تاحالا هم اونا برد كردن

من فقط طرفم تونامه هام خداس حتی اگه با شوهرمم دعواکنم میرم واسه خدا نامه مینویسم وگریه میکنم واز مشکلم گلگی میکنم اما بعدش نامه رو میندازم دور ودیگه اروم میشم بعد واقعا مشکلم حل میشه،البته من مثلا چندماه یه بار نامه مینویسم وقتی دیگه خیلی کم بیارم ودلم پرباشه

من مینویسم اماواسه خدا مینویسم وگریه میکنم خودم که اون لحظه نمیدونم چی مینویسم اما هرچی تودلمه براش ...

منم اولش راحت بودم چون رك و راحت هرچي خواستم نوشتم ولي بعدش حس بدش موند واسم به جا اينكه اروم شده باشم

نميدونستم! چه قانون هايي؟

دوست گلم وقتی میگی من وقتی می نویسم تازه برام زنده میشه پس بدون که این ها تو ذهنت هستن و دارن خاک میخورن ولی هستن چون از یادت نرفتن مثل وسایل به درد نخور انباری که دارن خاک میخورن تو باید بکشیشون بیرون و بریزیشون دور یکی از این راه ها نوشتنه

وقتی مینویسی نباید خودکار از روی کاغذ برداشته بشه یعنی به اندازه برداشتن خودکار نباید تمرکزت از روی کاغذ برداشته بشه همین طور بنویس حتی وقتی میخوای بری سر خط 

بعد که نوشتن تموم شد نوشته هات رو خط خطی کن از اول تا آخر هر قدر که خشم داری فشارت روی کاغذ بیشتر میشه و شاید پاره بشه خط خطی کردن ها که تموم شد همه ی خشمت رو با پاره کردن کاغذ برطرف کن میتونی اون کاغذ رو در حکم اون شخصی ببینی که ناراحتت کرده

این کار رو چندبار در روز انجام بده تا خشمت فروکش کنه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من فقط طرفم تونامه هام خداس حتی اگه با شوهرمم دعواکنم میرم واسه خدا نامه مینویسم وگریه میکنم واز مشک ...

خيلي خوبه ، همين دوستم كه ميگم عادت داره بعضي وقتا خواستشو بنويسه بزاره لاقران كه ميگه جوابم ميگيرم به خواستش ميرسه ميشه اينكارم يبار امتحان كنيم