2777
2789
عنوان

دروغه....

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 49 پست
منم اولش راحت بودم چون رك و راحت هرچي خواستم نوشتم ولي بعدش حس بدش موند واسم به جا اينكه اروم شده با ...

باید نامه رونگه نداری بعدش مطمئن باشی که خدا مثل آدما نیست دلت وبه دست میاره یعنی واقعا امید داشته باشی که دوست داره و مشکلت وحل میکنه من وقتی نوشتنم تموم میشه مشکلم وحل شده میبینم دیگه خدا خودش کمکم میکنه،قبلا میرفتم حموم مینشستم باخودم حرف میزدم وگریه میکردم شوهرم میخرم میکرد الان دیگه روشمو تغییر دادم البته هنوزم واسه مشکلات کوچیک میرم حموم باخودم بحث میکنم😉وقتی زیاد بشه مینویسم

دوست گلم وقتی میگی من وقتی می نویسم تازه برام زنده میشه پس بدون که این ها تو ذهنت هستن و دارن خاک می ...

واقعا قبول دارم درست ميگي فكر كنم انقدر اذيت شدم الان از نوشتن به خاطر همينه كه هنوزم با اينكه از اون خاطرات گذشته ولي مثل روز اول ازشون دلخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مینویسم اماواسه خدا مینویسم وگریه میکنم خودم که اون لحظه نمیدونم چی مینویسم اما هرچی تودلمه براش ...

نامه هات رو نگه دار بعد از چند سال که بخونی از اینکه دیگه اون مشکلات رو نداری و خدا بهت چقدر کمک کرده و تنهات نذاشته کلی انرژی میگیری

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
باید نامه رونگه نداری بعدش مطمئن باشی که خدا مثل آدما نیست دلت وبه دست میاره یعنی واقعا امید داشته ب ...

چه روش هاي خوبي ، حالا من با خدا خيللللي حرف ميزنم ولي فقط حرف زدن يعني واسه خدا تا حالا ننوشتم قبول دارم همين خدا حرف زدن خيلي ادمو اروم ميكنه

دوست گلم وقتی میگی من وقتی می نویسم تازه برام زنده میشه پس بدون که این ها تو ذهنت هستن و دارن خاک می ...

آره منم دقیقا همین کار میکنم اما ازکسی یاد نگرفتم خودم خرچنگ غورباقه مینویسم بعد دایره دایره خط خطی میکنم دیگه از ذهنم بیرون میره اصلا مغزم حال میاد

نامه هات رو نگه دار بعد از چند سال که بخونی از اینکه دیگه اون مشکلات رو نداری و خدا بهت چقدر کمک کرد ...

چقدر نظرات متفاوته بعضيا پاره ميكنن شما ميگي نگه دار

منم مینویسم و گریه میکنم اروم میشم بد حتی فحش و برو گمشو اینارم تو کاغذ مینویسم بد که معذرت خواهی میکنه و میگه ببخشید عاشقتم کاغذو پاره میکنم میندازم اشغالی اونم نمیفهمه چقد فحش داده بودم

نامه هات رو نگه دار بعد از چند سال که بخونی از اینکه دیگه اون مشکلات رو نداری و خدا بهت چقدر کمک کرد ...

آخه دوس ندارم کسی بخونتشون یه سری یادم رفت خط خطی کنم شوهرم خوند کلی خندید آخه من کوچیک ترین گلگیم مینویسم واسه همین میترسم نگه دارم کسی بخونه

چقدر نظرات متفاوته بعضيا پاره ميكنن شما ميگي نگه دار

نامه به خدا رو پاره نمیکنن نامه ی خشم رو که بهتون گفتم چه جوری بنویسید پاره میکنن 

دقیقا  من ی مدت ک اووووج روزایه گندم بود عادت داشتم مینوشتم روزامو وااای هرروز میخوندمشون و هر ...

خيلي بده اينطوري شايد ما طرز فكرمون با يه سري دوستان فرق ميكنه كه نوشتن چيزاي بد حالمونو خوب نميكنه شايد قانون نوشتنو درست رعايت نميكنيم شايدم هنوز كه هنوز بعد چندسال واقعاً اون مشكلاتو فراموش نكرديم

آخه دوس ندارم کسی بخونتشون یه سری یادم رفت خط خطی کنم شوهرم خوند کلی خندید آخه من کوچیک ترین گلگیم م ...

پاره نکن یه جای مطمئن پنهانش کن بعد از مثلا یکسال که خوندیشون و دیدی خدا چقدر بهت لطف کرده بریز توی یک آب روان بره