2777
2789
عنوان

بیاین برای نوزاد داری کمکم کنین

205 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

پسر کوچولوی من تقریبا دوماه دیگه تو بغلمه

ولی حس می کنم هیچی بلد نیستم

مادرم هست ولی خب مادر من با اینکه هفتا بچه داشته ولی خیلی ترسوئه و هیچی از چیزهای سنتی بچه داری هم بلد نیست

دوس دارم اطلاعات کاملی از بچه داری داشته باشم کلی سوال تو ذهنمه

چقدر لباس تن بچه کنم؟
برای شیردهی بیدارش کنم یا بزارم خودش بیدار شه؟

اگه بچه ام زردی داشت چیکار کنم؟ 

اصلا چیکار کنم زردی نگیره کلا؟

چجوری شیرش بدم حتی🤣

اگه کولیک داشت چیکار کنم؟!

حمام کردنشم بلد نیستم فقط چندتا ویدیو دیدم

در هرصورت ممنون میشم از تجربیاتتون بهم بگین

برام حرف بزنین که چه کارایی درست تره انجام بدم

ممنونم ازتون

بچه که بیادخودت همه چیرویادمیگیری من میگفتم خدایااگه ازخونه ی مامانم برم چطوراین بچه روبزرگ میکنم ولی تااومدم همه چی اومدتودستم

فقط نزارحرف کسی روت تاثیربزاره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

حموم که واقعا اولین بار باید بزرگترا ببرنش خودت برو یه گوشه نگاه کن... حتما ابر حمام بگیر براش برای وقتی که خودت خواستی حمومش کنی...دوماه دیگه هوا گرمه لباس زیاد تنش نکن... شیر دادن رو تو بیمارستان بهت یاد میدن...کولیک‌و زردی معمولا بچه ها دارن ببر دکتر و داروهاشو مرتب بده نگران نباش سختیش نهایت ۶ ماهه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه که بیادخودت همه چیرویادمیگیری من میگفتم خدایااگه ازخونه ی مامانم برم چطوراین بچه روبزرگ میکنم ول ...

بچه تواونطوری که دوست داری بزرگ کن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

لباس چون تابستونه یک پیرهن و شلوار(زمستان بود تاب و شورتم زیرش)

ماه آخر آب انار و کاسنی(کم)بخور

بیمارستان دیدی بچه آرم نمیگیره شیر خشک کمکی بده(گناه داره اوایل شیر کمه)

قبل دنیا اومدنش کلیپ شیر دهی و ببین

ببین همین چن تایی که گفتی رو من نمیدونستم ینی حتی نمیدونستم بچه رو باید آروغش رو گرفت 😭 بچه ام که بدنیا اومد انگار منو پرت کردن تو یه دره عمیق 😔 تا لحظه ترخیص گریه گریه گریه. مریض و افسرده شدم و استرس داشتم. همش دلیلش این بود که ناآگاه بودم اطلاعات نداشتم صفر صفر بودم تا ماهها فقط کارم گریه بود 😭

قبل از بدنیا اومدنش حتما اطلاعاتتو کامل کن حتی دوره بخر ببین 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بچه که بیادخودت همه چیرویادمیگیری من میگفتم خدایااگه ازخونه ی مامانم برم چطوراین بچه روبزرگ میکنم ول ...

من خداروشکر حرف کسیو که بخواد حالت دختلت باشه اصلا گوش نمیکنم ممنونم ازت

حموم که واقعا اولین بار باید بزرگترا ببرنش خودت برو یه گوشه نگاه کن... حتما ابر حمام بگیر براش برای ...

وای اصلا دوست ندارم بچه ام کولیک و زردی داشته باشه به نظرتون تغذیه ماه اخر مادر در کولیک نوزادی تاثیر داره یا ربطی مداره؟!

ساعتت بزارروزنگ اگه هر۲ساعت خودش بیدارشدکه هیچ اگه نشدبزن کف پاش بیدارش کن شیرش بده بعدم بندازش رودس ...

اخه بعضی کلیپا میبینم میگن بیدارش نکن خودش گرسنه اش بشه بیدار میشه😒 بعد بعضیا میگن که قندش میفته اگه بیدارش نکنی نمیدونم کدوم درسته ولی بیشتریا میگن باید بیدارش کنی و منم همینکارو می کنم

بسلامتی بچتون که به دنیا بیاد به صورت اتوماتیک وار همه چی دستتون میاد

راجب حموم‌کردنش که یه حوله بندازید روپاتون که بچه لیز نخوره یه لگن هم اب ولرم پرکنید با یه دستتون روی پاتون نگهش دارید با دست بعدی بشورید

راجب زردی نوزاد که انشالله نگیره ولی اگر‌گرفت تندتند بهش شیربدید تا رفع بشه .و باعرق کاسنی بدنشو بشورید

کارخاصی نمیشه کرد که بچه زردی نگیره من خیلی مراعات کردم ولی بچم گرفت.

برای کولیک شکم‌بچه رو‌بزارید کف دستتون که سرش به سمت پایین باشه و اروم پشتشو ماساژ بدید تااروم بشه

و حتما بعد خوردن شیرش آروغشو بگیرید

برای شیردادن اکثرا نوزادتون خودش بیدارمیشه ولی تو طول شب خودتون بهش شیربدید قندش نیفته

لباس هم با توجه به فصلی که دنیا میاد باید بپوشونید هرتعدادلباسی که خودتون میپوشیدکه سردتون نشه یدونه بیشتر به بچه بپوشونید

زیاد هم لباس تنش نکنید

قدمش پرازخیرو برکت باشه براتون❤️

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

ی ماه اخر هندونه بخور چون طبعش سرده باعث میشه بچه تو شکمت زردی نگیره ..برا حموم ک اولشو بایید بزرگتر ببره خودتم بردی ی حولی بنداز رو پات بچه رو بزار روش ک لیز نخورد باز با ی دست نگهش دار بای دست دیگت لیفش بکش بیاد..بچها تو ماه های اول حمومشون ۵دیقم نمیشه 

لباس چون تابستونه یک پیرهن و شلوار(زمستان بود تاب و شورتم زیرش)ماه آخر آب انار و کاسنی(کم)بخوربیمارس ...

این شیر خشک رو بهداشتم به من گفت به نظرتون با قاشق شیر بهش بدم اشکالی داره؟ اخه میگن با شیشه باشه دیگه سینه رو نمیگیره بهداشتم گفت سرنگ بزار کنار سینه ات اونکه میک میزنه تو سرنگ رو فشار بده ولی میترسم زیاد بریزم توی حلقش خفه شه

نظر شما چیه؟!