2777
2789
اگر خوندی یا ۵۰ ۶۰ درصد مطالب اوکی کردی استرس نداری ولی اگر نخوندی استرس داری

واقعا با ۵۰-۶۰ درصد اوکی کردن استرس داشتن بی معنیه؟

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی من آروم نشدم

برای من تاثیر داشت انگار که همه اون استرسا این مدت شکل بغض گیر کرده بود تو گلوم..افکارتو رو کاغذ بنویس یا فیلم ببین چشات خسته شه بتونی بخوابی

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
خب از استرس که نمیخوابی بشین بخون. بعدشم تاثیر نهایی رو نادیده نگیر کنکور تیر هم هست.

باشه 

من فرهنگیان میخوام فقط اردیبهشته

پذیرش تو شهر ما خیلی پایینه و رقابت افتصاح

طوری که مطمئنم بقیه رشته هارو شهر خوب میارم 

ولی فرهنگیان نه

منم کنکوریم ولی سال دوممه پارسال فارق التحصیل شدم دانشگاه هم میرم ولی باز دارم کنکور میدم چون دانشگاهمون دوست ندارم و پارسال خراب کردم نشد برم رشته و دانشگاه خوب

نگران نباش اگه به احتمال خیلی خیلی کم کنکور اردیبهشت رو خراب کنی بازم راه واسه جبران داری کنکور تیر هست

تازه کنکور فقط ۴۰درصد تاثير داره نیاز نیست همه درسارو ۷۰یا۸۰ بزنی نهایی تاثیرش مهم تره

اگه اولین بارته به این فکر کن یه شروع و دست گرمی و آشنا شدن با کنکورته و هنوز فرصت داری

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

باشه من فرهنگیان میخوام فقط اردیبهشتهپذیرش تو شهر ما خیلی پایینه و رقابت افتصاحطوری که مطمئنم بقیه ر ...

منم فرهنگیان میخام...پارسال با یه ترازایی قبول شدن که اصلا من هنگ کرذم با دیدن کارنامه هاشون..طرف با تراز شش  هزار قبول شده اونم منطقه دو که تعداد افراد بیشتر و رقابت هم بیشتره

همبن یکم امیدوارم کرده

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
منم کنکوریم ولی سال دوممه پارسال فارق التحصیل شدم دانشگاه هم میرم ولی باز دارم کنکور میدم چون دانشگا ...

من فرهنگیان میخوام آجی 

ملاک دعوت هم کنکور اردیبهشت هست 

اونو پایین بزنی تمومه 

من نه شرایط روحی نه خانوادگی پشت موندن ندارم 

نباید خونه بمونم 

اگه الزام نداشتم که حتما باید برم انقدر استرس نداشتم