2777
2789
عنوان

چرا نخوابیدین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 123 پست
بخاطر کافئین

نسکافه یا قهوه خوردی یا نوشابه 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ذهنم درگیره سر یه چیزی

چرا عزیزم بهش فکر نکن آروم چشماتو بزار رو هم و بخواب قشنگم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
داره میشه نه سال که ازدواج کردیمهشت ساله همینهاوایل چرا شهر غریب بعدشم بارداری😅الان نهپسرمم هست

آهان عزیزم فکر کردم تنهایی 

پس یه آقا پسر داری زنده باشه

خوابم نمیبره روز دختر بود شوهرم یه تبریک هم بهم نگفت دلم خوش باشه حداقل گف وظیفه من نیس...بعدم که فک ...

بیخیال🤣🤣🤣من روز زن هم بهم تبریک نمیگه هیچی رو بهم تبریک نمیگه آنقدر خرد بشی تو رفتارا دیوونه میشی ولش کن

از ترس نمیخوام

چرااااا

قوربون تو برم من همه کوردام تورو دوس دارن😁🥺🙈❤️

😍😅😚عشق منییی

چون فکر عقربه های ساعتو ب طرزه کسالت آوری به هم قفل کرده و مغزه من اونارو با میخه نگرانی کوبیده به کفففف ساعت

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته