2777
2789
عنوان

چرا نخوابیدین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 123 پست
چرااااا

از دیوار اینا صدا میاد نمیتونم بخوابم 

کاش ی حرفایی بزنید ترسم بره

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

اسپرسو دبل

هیچی دیگ

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم بهش فکر نکن آروم چشماتو بزار رو هم و بخواب قشنگم

اره دیگه اصن به درک 

دارم بی هوش میشم باید بخوابم

مرسی😘 شب بخیر

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ساعت ۱۱ بهم گفتن باید بری بانکاز فکر و خیال اینکه باید چیکار کنم و چی بگم خوابم نمیبره☹😫

چرا برای چی بگو راهنماییت کنیم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
اره دیگه اصن به درک دارم بی هوش میشم باید بخوابممرسی😘 شب بخیر

😍😗قربونت شبت شیک

از دیوار اینا صدا میاد نمیتونم بخوابم کاش ی حرفایی بزنید ترسم بره

ترس نداره که فداتشم 

یه کلیپ بزار ببین خوابتم میبره راحت 

من از شوهرم متنفرم. محبتی نداره. قهر میکنه. ن تفریحی. ن خریدی‌ . ن مسافرتی... هیچ چی نیست. دلم گرفته ...

اکثر مردا همینن عزیزم والا برا ماهم همینه