کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=380540523]عزیزم من شهریه م کلا ۲۳۰۰ شده بود ۷۰۰ پرداخت کردم موند ۱۶۰۰ الان ک رفتم برای پرداخت دیدم شده ۳۶۰۰ ...[/QUOTE
متاسفانه دلیلشو نمیدونم چون برام پیش نیومده ...
چرا به دانشگاه زنگ نمیزنی؟
به دانشگاه زنگ بزن قسمت شهریه هست اونجا توضیح میده برات
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
هروقت که شهریه پرداخت میکنی حتما از پرداختت عکس بگیر
تو خوده سایت زده که ۷۰۰ پرداخت کردم.فکر کنم عکس هم دارم.نمیدونم چرا یدفعه انقد زیاد شده
فردا حتما دانشگاه زنگ بزن یک قسمت اداری و پرداخت شهریه هست .. راهنماییت میکنه خودش سایت و نگاه میکنه