2777
2789
عنوان

کی اینجا پیام نور میخونه یا خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست
چ کم 2300 مگه چند واحد داشتی من 20 واحد داشتم حدود 4 تومن شد این ترم

۱۶

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه میخواستم سریع پرداخت کنم که محل آزمون تغییر بدمیعنی انقد اعصابم خورده میخوام گریه کنمحالا چجوری ...

عزیزم فردا زنگ بزن بالاخره یکچزیی میگن حالت رو درک میکنم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وام دانشجویی میاد تو حساب خودمون یا دانگشاه؟

تاحالا وام نگرفتم 

اما دوست صمیمیم می‌گفت پیام واریز وام برام اومده 😂😂😂

طفلک دوستم چهار ساله که درسشو تموم کرده ....

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آره حتمابعد اگه پرداخت شهریه دیر بشه چی میشه؟مثلا امتحانات پایان ترم هم شرکت نکنه طرف شهریه م نده؟چه ...

اگر امتحانات پایان ترم شرکت نکنی درس ها برات حذف میشن ...

فقط همینقدر می‌دونم ....

یه سوال ازاد بهتره یا پیام نور؟

واسه شهریه بخوای حساب کنی پیام نور .ولی راحتی دانشگاه آزاد. چون پیام نور باید کل کتاب رو بخونی استاد یه خلاصه از بخش های کتاب رو توضیح میده .ولی دانشگاه آزاد استاد کامل توصیح میده .ولی به نظر من که الان درس خوندن تو ایران تلف کردن وقت هس مگر رشته حسابداری یا پزشکی یا پرستاری بخونی که به کار بیاد وگرنه بقیه ش هدر دادن وقت و پوله.اگه این رشته ها رو میخونی که آفرین بر تو .در غیر اینصورت اگه پولدار هستی برو دانشگاه آزاد راحت مدرک بگیری بعدم بذاری در قندون😀

واسه شهریه بخوای حساب کنی پیام نور .ولی راحتی دانشگاه آزاد. چون پیام نور باید کل کتاب رو بخونی استاد ...

یعنی الان اگه مدرک روانشناسی ازادتو بگیری به درد نمیخوره؟  نمیتونی بری سرکار؟ 

شهریه پرداخت نکنی بستگی به رئیس دانشگاه و امور مالی داره میتونه بدهی بزنه واست .البته بیشتر وقتا آخر ترم قبل از امتحانات میگن باید تسویه کنی وگرنه نمی‌ذارن بری سرجلسه امتحان .امتحان شرکا نکنی اون شهریه رو باید بدی .میشه جز بدهی تو به دانشگاه .

یعنی الان اگه مدرک روانشناسی ازادتو بگیری به درد نمیخوره؟ نمیتونی بری سرکار؟

کآری به آزاد و پیام نور نداره .اگه روانشناسی بالینی بگیری میتونی دفتر مشاوره بزنی ولی اگه روانشناسی عمومی باشه اگه پارتی داشته باشی شاید تو مدارس بخوان وگرنه فارغ تحصیل روانشناسی خیلی زیاده و بیکار