مال من خیلیییه تا چیزی میگم ناراحت میشه و لج میکنه چی کارش کنم عین بچس مثلا میگم من از این کار بدم میاد میاد تلافی میکنه میگه این کار رو نکن من بدم میاد بعدش قهر میکنه که بهم برخورد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، به نظر میرسه که شوهرت خیلی حساسه و سریع به حرفها واکنش نشون میده. اینطور رفتارها معمولاً ریشه در احساسات عمیقتر دارن، مثل ترس از بیتوجهی یا ناتوانی در بیان احساساتش. پیشنهاد میکنم به جای اینکه به طور مستقیم چیزی رو نقد کنی، سعی کنی با لحن ملایم و با احترام از احساساتت صحبت کنی. وقتی ناراحتی، بهش بگو "من حس میکنم این کار باعث میشه ناراحت بشم، دوست دارم اینجوری رفتار کنی." مهمه که درک کنی ممکنه واکنشهای اون از جایی دیگه بیاد و نیت بدی نداشته باشه. بهتره در این مواقع صبور باشی و با آرامش همدیگه رو درک کنین.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!