2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جوری تعلق بکنمت اگ تعلیق بشم‌بقران ۲۸ کاربری دارم‌حلا گفتم بهت

👍

ازش استفاده کن کارایی داره 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

شاید کسی ی حرف میخواد بزنه مشکلی داره مگ هرکسی درخواست بده آدم چیه از‌نظر شما مگ مردم سوالی داشتم

ببخشید 

ناراحت نشو 

خواستیم یکم شوخی کنیم حال و هوامون عوض بشه 

حلال کن 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

جوری تعلق بکنمت اگ تعلیق بشم‌بقران ۲۸ کاربری دارم‌حلا گفتم بهت

@niniyar  

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببخشید ناراحت نشو خواستیم یکم شوخی کنیم حال و هوامون عوض بشه حلال کن

غلط کردم‌درخواست دادم آخه زندگیم داره از هم‌می پاشه خواستی سوالی چند بپرسم شرمنده از همه غلط بی جا توقعداشتم

غلط کردم‌درخواست دادم آخه زندگیم داره از هم‌می پاشه خواستی سوالی چند بپرسم شرمنده از همه غلط بی جا ت ...

متاهلی؟؟ 

چی شده؟؟؟

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

ای رفیقت چرا هی نی نی یار میکنه

چون نباید به همه درخواست بدی،