2777
2789
عنوان

یه مهمون عوضی داریم کاش بره گم ش

751 بازدید | 38 پست

۶۸ سالشه شایدم بیشتر 

فامیلم هست خاک تو سرش 

بعد یه هفته میشه اومده و موقعی که شام یا ناهار میخوریم همشب من سبزی یا سالاد یا هرچی سر سفره باشه تعارف میکنه ، یا غذا برام می‌کشه 

قبلا‌ فک میکردم آدمه ولی حسم الان ی جور دیگه کاش زودتر گم شه بره 

هرچقدر میخوام مثبت فکر کنم نمیشه که نمیشه.

تو آشپزخونه بودم داشتم ی دسر درست میکردم یهو دیدم کنارم وایساده میگه شکلات درست میکنی 

لحن حرف زدنش 

نگاه کردنش خیلی بده 

خانوادمم متوجه نمیشن انگار 😐💔

امروز میخواست برنج بکشه برام 

گفتم من ممنون خودم دستام سالمه میکشم 

بابا و مامانم ناراحت شدن گفتن بعضی وقتا شوخی می‌کنه ب دل نگیرین.

خانوادم فکر میکنن من بخاطر اینکه یه هفته هست اینجاست ناراحتم خب بخاطر اونم ناراحتم 

خونمون کوچیکه معذبم . ولی بخاطر رفتاری مسخرش بیشتر عصبی و ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد یا زن؟

مرده دیگه 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مرده یا زن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چه مرتیکه مزخرفیه

یه هفته خونتون چی میخواد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...