2777
2789
عنوان

تنهایی

144 بازدید | 18 پست

بچه ها چیکار کنم 

انقدر احساس تنهایی نداشته باشم

به خصوص شب ها🥲

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تنهایی که احساس تنهایی می کنی

اما از ادم اشتباه هم می ترسم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

منم کاش شبها زود خوابم میبرد اصلا ما امید میشم به یه چیزای منفی فکر میکنم

دیگه زودتر از دوازده؟🥲

مطالعه روش خوبیه فیلم دیدن و یه کاری که آدم رو سرگرم کنه میتونن تا حدودی به این موضوع کمک کنه

همه رو انجام می دم

حتما برو مشاور که مجبور نشی از تنهایی با ادمای نا مناسب ارتباط برقرار کنی حتما با مشاور که درسشو خون ...

خوب به نطرت تاثیر داره؟

وقتی که حوصله فیلم دیدن هم ندارم

و کسی مدام ندارم که بهم توجه کنه

چی قراره توسط مشاور درست بشه؟

بازم احساس تنهایی میکنید؟

بله

تازه هم شاغلم هم دانشجو

بلهتازه هم شاغلم هم دانشجو

پس مشکل فقط سررفتن حوصله نیست 

دوست یا آشنایی رو ندارید که باهاش ارتباط داشته باشید؟

شاید اون ها بتونن کمک تون کنند

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

خوب به نطرت تاثیر داره؟وقتی که حوصله فیلم دیدن هم ندارمو کسی مدام ندارم که بهم توجه کنهچی قراره توسط ...

راه حل های خوبی میده ی وقتایی خودت هنوز کشف نکردی چی خوشحالت میکنه ولی مشاور کمکت میکنه فقط خواهش میکنم ازت از سر تنهایی به آدم ها وابسته نشو درس بخون کار کن ورزش کن دکتر برو ولی به آدما چنگ نزن