faty_k1380 مدیر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 18 پست بچه ها چیکار کنم انقدر احساس تنهایی نداشته باشمبه خصوص شب ها🥲 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊 1404/02/09 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 پس مشکل فقط سررفتن حوصله نیست دوست یا آشنایی رو ندارید که باهاش ارتباط داشته باشید؟شاید اون ها بتونن ... همه در حد و زمان محدود محل کار همکارا هستندانشگاه دوستم هست ولی اون همیشه پیگیر بودنه نیست 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 راه حل های خوبی میده ی وقتایی خودت هنوز کشف نکردی چی خوشحالت میکنه ولی مشاور کمکت میکنه فقط خواهش می ... اون که اره می دونم از تو چاله ت چاه رفتنهاتفاقا خواستگار هم دارمولی سعی می کنم منطقی تصمیم بگیرمبا اینکه حتی با جواب منفی بازهم پیگیر هستنسعی می کنم منطقی جلو برمولی خب اذیتم دیگه 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
pmmmz3 عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 857 همه در حد و زمان محدود محل کار همکارا هستندانشگاه دوستم هست ولی اون همیشه پیگیر بودنه نیست درسته یه بر اساس یه فرضیه که میگه انسان یه موجود اجتماعیه و نیاز به برقراری ارتباط با انسان های دیگه رو دارهپس مشکل شما برقراری ارتباطه میتونین سعی کنین با هم قرار بزارید که بیشتر کنار هم باشین البته اگه اونها تمایل داشته باشند زندگی میچرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
گل_نرگس_گل_نرگس عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 161 اون که اره می دونم از تو چاله ت چاه رفتنهاتفاقا خواستگار هم دارمولی سعی می کنم منطقی تصمیم بگیرمبا ا ... ایشالله بهترینش نصیبت میشه گلم