2777
2789

من سفید قراره بدم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سفید؟اگه منفی بزنی تاثیر داره؟؟

منفی بزنم که بدتره خب😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

انقدری که امروز 10 ساعت خوابیدم! دیگه امیدی ندارمبچه ها همایش ماز ارزش داره ببینم؟یا بجاش دوتا کنکور ...

مهم نیست چقدر میخوابی ، من یازده امروز بیدار شدم ولی یه راست از همون موقع تا الان دارم میخونم تا شب کل شیمی دهم رو میبندم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

بچه‌ ها به نظرتون آزمون قراره سخت باشه؟نمی‌دونم چرا ترس افتاده به جونم نکنه سخت باشه نتونم هیچی جواب ...

چقدر خوندی تا الان ؟ 

بنظر من که متوسطه ، ولی منم این استرس سخت بودن رو دارم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

چقدر خوندی تا الان ؟ بنظر من که متوسطه ، ولی منم این استرس سخت بودن رو دارم

من پشتم واسه همین رو اردیبهشت حساب کردم و خوندم

سنجش جمعه رو دادی؟؟میترسم مثل ازمونای آزمایشی سخت باشه

من پشتم واسه همین رو اردیبهشت حساب کردم و خوندمسنجش جمعه رو دادی؟؟میترسم مثل ازمونای آزمایشی سخت باش ...

نترس کنکور همیشه اسونتره نهایت یه درسش خیلی سخت میدن

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

نترس کنکور همیشه اسونتره نهایت یه درسش خیلی سخت میدن

کنکورهای پارسال رو تحلیل کردم آسون بودن به نسبت ولی چمیدونم این فکر که نکنه نتونم جواب بدم داره منو‌ میکشه