negin1996m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 375 عنوان کسی کد اسنپ فود داره که نخواد خواهشا 123 بازدید | 10 پست تخفیف سفارش اول نباشه ممنون میشم اگه نمیخواهین بدین 1404/02/09 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abrpary1989 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 7259 قانونش عوض شده باید برای خودت اومده باشه یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 کد تخفیف رو که نمیشه به کسی دادباید اکانت بده که اونم درست نیست کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
negin1996m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 375 قانونش عوض شده باید برای خودت اومده باشه نه میشه من از خودم چند روز پیش دادم به کسی استفاده کرد
negin1996m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 375 کد تخفیف رو که نمیشه به کسی دادباید اکانت بده که اونم درست نیست نه میشه من از خودم چند روز پیش دادم به کسی استفاده کرد
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 نه میشه من از خودم چند روز پیش دادم به کسی استفاده کرد عزیزم کد هرکس برای خودشه ینی برای شماره همراهی که توش اکانت اسنپ دارهاگر من بخوام برای شما کد تخفیف بدم باید اکانتم رو در اختیارتون بذارم که اصلا کار درست و صحیحی نیست. کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4813 عزیزم کد هرکس برای خودشه ینی برای شماره همراهی که توش اکانت اسنپ دارهاگر من بخوام برای شما کد تخفیف ... دادن کد تخفیف تو سایت ممنوع شده میشه کد رو ب کسی داد ولی ممنوع کردن چون گفتن کد رو اینجا میگیرن تو کانالا یا سایت میفروشن الان هرکی این تاپیکا رو بزنه تاپیکا قبلیش بخون. کلا ده بار دیگم همین درخاست داشته مگه ادم چقد کد میخاد برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 دادن کد تخفیف تو سایت ممنوع شده میشه کد رو ب کسی داد ولی ممنوع کردن چون گفتن کد رو اینجا میگیرن تو ک ... چه عجیباخه مگه کلا چقدره که بخوان بفروشننهایت ۵۰تومن یا پول پیک رایگان درمیاد کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4813 چه عجیباخه مگه کلا چقدره که بخوان بفروشننهایت ۵۰تومن یا پول پیک رایگان درمیاد ۱۰-۲۰ تومن مثلا ی کد اینقدی شاید ارزش داشته باشه پول شارژ ادم در میاد 😐من خودمم البته نمیدونستم. ی کاربر افشاگری کرداینا همه کد تخفیف میخرن برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 ۱۰-۲۰ تومن مثلا ی کد اینقدی شاید ارزش داشته باشه پول شارژ ادم در میاد 😐من خودمم البته نمیدونستم. ی ... 😄😄چه جالب کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️