2777
2789
حالا فکر کردی گارانتی واقعا تو این جواب میده ببری اصلا زیر بار نمیرن

اره دیگه وقتی میگه گارانتی رایگان داره ادموخیالشراحته جیزی بشه رایگان درستش میکنن

حالا موندم ای خداااا🥴🥴یکی بیاد راهنمایی کنه 

طرف میگه یه سال خریده فقط ان باکسش کرده عکسشم درسته کاملا نوو هست و 7 ماه هم گارانتی داره از نظر کلا ...

چندماه پیش یه چرخ فروشی که واقعا ادم منصفی هست و صداقت داره و چندساله پیشش میریم خرید یا تعمیرات

یه خانومه اتو بخار دستش بود اومد نشون داد مشورت کرد که بخره اینو یا نه که بهش گفت ما فقط خارجی میاریم و خارجی تعمیر میکنیم ایرانی بعضیش خوبه بعضیش اگه خراب بشه دیگه هی اذیت میکنه و مام کلا تعمیرات ایرانی انجام نمیدیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندماه پیش یه چرخ فروشی که واقعا ادم منصفی هست و صداقت داره و چندساله پیشش میریم خرید یا تعمیراتیه خ ...

دذسته ابجی ولی وقتی گارانتی داره دیگه حرفی نمیمونه الان با چند تا نمایندگی حرف زدم یکیش میگهه گارانتی یه سالهذهست یجا میگه 5ساله موندم😂😂😁شیطونه میگه ول کن برو همینو بخر برش دار بیار 

معلومهذازسنا هست ک خانومه کار نکرده باهاش فقط کاش گارانتیش فعال نمیکردن🥴

گارانتی رو بیخیال اگه چرخ خوبیه بخر

اره تو سایت نظراتو. خوندم. همه راضی بودن 

جانتک اینجا میگن خوبه زنگیدم الان به یه فروشگاه ک تعمیر کار چرخم هست میگفت ضعیف ترین مدل جانتک میگفت ژانومه اول بعد مارشال خوبه

من چیکار کنم😭😭😭اجی توروخدا تو چیزی میدونی بگو اینجا و تو سایت همه از جانتک تعریف کردن قیمتشم خوب میگه 7ماه هم گارانتی داره اگه مشکلی داشته باشه تا 7ماه نشون میده خودشو مگه نه؟ 

منم تیرماه چرخ گرفتم یکسال گارانتی داره اونم درحدی که تعمیراتش نیاز به تعویض قطعه نباشه ولی اگه نیاز ...

عههه جید میگی

چه مارکی گرفتی اجیییی

مگه نمیگن تعمیر و تعویض قطعات رو گارانتی هست تو سایت جانتک ک اینو زده

عههه جید میگیچه مارکی گرفتی اجییییمگه نمیگن تعمیر و تعویض قطعات رو گارانتی هست تو سایت جانتک ک اینو ...

من چرخ صنعتی جک A4B گرفتم ۳۵ میلیون چندماه بعد یهو هنگ کرد کار نمیکرد زنگ زدم اومدن نگاه کردن و تعمیر

گفتن چون با سرعت بالا باهاش کارنکردی روغن به فلان قطعه نرسیده جام کرده و شانس اوردی نیاز به تعویض قطعه پیدا نکرده وگرنه خرج رو دستت میفتاد و.......گفت روزی ۳۰ ثانیه با سرعت بالا کارکن به این صورت که پایه چرخ رو بزنم بالا و نخ هم تو سوزن و شیطونک نباشه و پا بزارم رو پدال تا اخر

اره تو سایت نظراتو. خوندم. همه راضی بودن جانتک اینجا میگن خوبه زنگیدم الان به یه فروشگاه ک تعمیر کار ...

راستش من اولین باره اسم جانتک میشنوم معمولا ژانومه پنج میل و هفت میل تعریفش شنیدم 

شاید این مارکی که شما میگین قطعه هم رو گارانتی

اره تو سایت زده هم تعمیر هم تعویض قطعه

اجی تو سایت قیمت این مدلی ک پیدا کردم دوبرابره ینی این نصف قیمت میگه و اینکه 7ماه هم هنوز گارانتی داره بنظرت اگه مشکلی داشته باشه تو همین 7ماه نشون میده که گارانتی باشه؟ و اینکه هرچقدرم بخاد بدترین خرجو بذاره بازم بصرفه هست نظرتو بگو خیلی برام با ارزشه چون کسی نیست مشورت کنم این جانتک

اره دیگه وقتی میگه گارانتی رایگان داره ادموخیالشراحته جیزی بشه رایگان درستش میکننحالا موندم ای خدااا ...

ن والا معلومه تا حالا استفاده نکردی از گارانتی زنگ میزنی الکی نتخصص میاد نگا میکنه میگ ن خودتون فلان کار کردید شامل گارانتی نمیشه همش الکیه

ن والا معلومه تا حالا استفاده نکردی از گارانتی زنگ میزنی الکی نتخصص میاد نگا میکنه میگ ن خودتون فلان ...

عکس فرستادم بخون

اینجور زده تو سایت 

حالا موندم اصلا مارشال کاجیران یا جانتک بخرم 😭😭😭کاش یکی راهنماییم میکرد