2777
2789
عنوان

بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست
حالت سومش اینه که به خانوادش میده😁ولی نمیتونی مکتوب در بیاری گلم متاسفانه

نه با خانوادش قطع ارتباطه. یا دوستاشو می‌بره کافه یا برای یه دختر خرج می‌کنه. بهش گفتم از اون فاکتور عکس بگیر آخر ماه، دعوا راه انداخت. بهش گفتم آخر ماه عکسو میخوام، مگه چیه که بزرگش می‌کنی و اینهمه سخته برات؟ سکوت کرد.چند ساعت بعد اومد سرمو شیره مالید و گفت تو چقدر خوشگلی،عاشقتم و فلان. یهو مهربون شدنش هم اولین بار بود بخدا. قبلا دعوا که میکردیم، تا چند روز قهر میکرد. یه چیزی هست حسم بهم دروغ نمیگه.مطمئنم یه چیزی هست. 

بعد دوباره بهش گفتم آخر ماه عکسو می‌خوام ها. بازم قاطی کرد به لحظه بعد که من خندیدم، خندید اونم😳قبلا از این رفتارها نداشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جای فیش، یه فاکتوری چیزی دارن دیگه. یه بار خودش می‌گفت فاکتور داریم. الان به نظرت چجوری ببینم اون ...

من فیش حقوقی داشتم تو شرکت خصوصی بودم مگه میشه فیش ندن عصر حجر ک‌نیست

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نمیخواد درامدشو بدونی حتما برای همین اینطوری رفتار می‌کنه البته بازم میگم شرکت خصوصی فیش حقوقی نداره ...

چرا داره من هر جا کار کردم فیش خقوقی داشتم با مهر و امضا شرکت 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دقیقا، منم می‌خوام مکتوب دربیارم حقوقشو.ولی نمی‌دونم چجوری. این اگه پول رو ازم پنهون میکنه، یعنی دار ...

چرا حالت سوم به مادری خواهری تو خانکااه میده

حالت چهارم پس انداز میکنه و صلاح نمیدونه بگه ک کسی روش حساب نکنه

هیچ جوریم نمیتونی بابا راهی نداره که

ولی صددرصد داره دروغ میگه 

چرا داره من هر جا کار کردم فیش خقوقی داشتم با مهر و امضا شرکت

الان به نظرت من چجوری حقوقشو مکتوب دربیارم؟ دارم روانی میشم. می‌خوام دربیارم بکوبم رو صورتش

چرا حالت سوم به مادری خواهری تو خانکااه میدهحالت چهارم پس انداز میکنه و صلاح نمیدونه بگه ک کسی روش ح ...

من می‌خوام مکتوب دربیارم حقوقشو. من الان هزار تومن توی جیبم نیست. هرماه وضعیتمون اینه. خسته شدم از بس یخچال خونه بابامو خالی کردم آوردم خونه خودم. الان چه پس اندازی آخه توی این وضعیت؟ این یا داره برا رفیقاش خرج می‌کنه یا برای یه دختر. توروخدا بگین چجوری حقوقشو بفهمم😭

ببین اصلا لازم نیست برافهمیدنش تلاش کنی چون نمیفهمی فقط باعث دعواتون میشه که اونم بدتربینتون فاصله میندازه.

تو تنهاکاری که میکنی مث سسگ بندازش تو خرج 

اصلا دلت نسوزه

به هیچ عنوان از خونه بابات دیگه چیزی نیار

حتی اگه مامانت گیر میده یواشکی حالیش کن ک عمدا نمیخوای ببری

بگواینوبخراونو بخر

گیر بده من مانتو لازم دارم حالا واسه شروع یچیزایی ک واقعا لازمه

ولی براش دعوا نکن فقط درخواستاتو ببر بالا

الان به نظرت من چجوری حقوقشو مکتوب دربیارم؟ دارم روانی میشم. می‌خوام دربیارم بکوبم رو صورتش

نمیتونی مگه بری شرکتی ک‌کار میکنه اگه میشناسیشون یجوری به حسابدارشون بگی وگرنه راه نداره

ببین اصلا لازم نیست برافهمیدنش تلاش کنی چون نمیفهمی فقط باعث دعواتون میشه که اونم بدتربینتون فاصله م ...

خب نتیجش چی میشه ؟ اگه دختری توی زندگیش باشه، یعنی من خیانت دیدم و باید واقعیت رو بفهمم. اگه با دوستاش رفته بیرون و بهم نگفته، موضوع پنهانکاریه و بازم باید بفهمم واقعیت رو. توی خرج اگه بندازمش، یه ماه دو ماه پولشو میاره برا من خرج میکنه، از ماه سوم بازم یه راهی پیدا می‌کنه از دست من در می‌ره و دوباره کاراسو ادامه میده دیگه. من نمیتونم با این شک زندگی کنم😭

نمیتونی مگه بری شرکتی ک‌کار میکنه اگه میشناسیشون یجوری به حسابدارشون بگی وگرنه راه نداره

به نظرت اگه برم، بد نمیشه براش؟ یا باهام بد برخورد نمیکنن اونجا ؟ بعد هم میاد خونه کتکم میزنه دیگه. مخصوصا اگه راست گفته باشه حقوقشو.دارم روانی میشم.

🙄🙄

اولا ک شرکت ها پر دوربینن

دوما فک کن به گوش مرده نرسه!! 

سوما کدوم حسابداری میاد میگه چشم بفرما

عه

خب نتیجش چی میشه ؟ اگه دختری توی زندگیش باشه، یعنی من خیانت دیدم و باید واقعیت رو بفهمم. اگه با دوست ...

دیگه هیچی از والدینت قبول نکن. فقط با تحکم به همسرت یگو خرید منزل انجام بده نکرد یه چن روز نپز تا بره خرید