2777
2789
عنوان

بیایین لطفا

176 بازدید | 35 پست

بچه ها ، چجوری میشه فیش حقوق یه نفر که توی شرکت خصوصی کار میکنه، درآورد؟ شوهرمه، هرچقدر بهش میگم از فیشت عکس بگیر، گاهی میگه نمیشه و میخوای چیکار، گاهی میگه ما اصلا فیش نداریم و یه فاکتور ساده هست. عصبانی میشه وقتی بهش میگم عکس بگیر ازش. میگه تو بهم اعتماد نداری.

الان چجوری حقوقشو به صورت مکتوب دربیارم بفهمم چقدر میگیره ؟! راهنماییم کنین

شرکت خصوصی فکر کنم فیش حقوقی ندارنمن از واریزی همسرم می‌دونم چقدر حقوقشه

آخه اینا نقد هم میگیرن. میترسم نقد بگیره و بهم نگه. آخه خیلی مقاومت می‌کنه سر عکس گرفتن و دعوا راه میندازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه اینا نقد هم میگیرن. میترسم نقد بگیره و بهم نگه. آخه خیلی مقاومت می‌کنه سر عکس گرفتن و دعوا راه م ...

نمیخواد درامدشو بدونی حتما برای همین اینطوری رفتار می‌کنه 

البته بازم میگم شرکت خصوصی فیش حقوقی نداره اصلا

نمیخواد درامدشو بدونی حتما برای همین اینطوری رفتار می‌کنه البته بازم میگم شرکت خصوصی فیش حقوقی نداره ...

به جای فیش، یه فاکتوری چیزی دارن دیگه. یه بار خودش می‌گفت فاکتور داریم. الان به نظرت چجوری ببینم اون فاکتور رو؟

به جای فیش، یه فاکتوری چیزی دارن دیگه. یه بار خودش می‌گفت فاکتور داریم. الان به نظرت چجوری ببینم اون ...

اگه میخواست خودش نشونت میداد عزیزم 

همسر من فاکتور ندارن اصلا

من باشم از رو واریزی گوشی نگاه میکنم 

بالاخره پول نقد هم بدن بهش باید خودش بره واریز کنه به حسابش دیگه 

نمیشه مثلا ده میلیون رو بذاره تو جیبش باهاش بچرخع که

اگه میخواست خودش نشونت میداد عزیزم همسر من فاکتور ندارن اصلامن باشم از رو واریزی گوشی نگاه میکنم بال ...

ده میلیون نه ولی دو سه میلیون رو که می‌تونه بذاره جیبش ببره خرج کنه. خب اون نمی‌خواد بهم بگه، من دنبال راه حلم که بفهمم.

ده میلیون نه ولی دو سه میلیون رو که می‌تونه بذاره جیبش ببره خرج کنه. خب اون نمی‌خواد بهم بگه، من دنب ...

دو سه تومن تاثیر خاصی تو زندگی نداره که عزیزم 

تو همون واریزی رو نگاه کن 

اصل پولو در بیار

دو سه تومن تاثیر خاصی تو زندگی نداره که عزیزم تو همون واریزی رو نگاه کن اصل پولو در بیار

آخه الان یه ماه از سال جدید گذشته، قرار بود این ماه حقوقشون افزایش پیدا کنه. گفت بازم افزایش پیدا نکرد و موند برای ماه بعد. یعنی سه ماه بعد از عید افزایش پیدا می‌کنه. تو باشی، باور می‌کنی این حرف رو؟

آخه الان یه ماه از سال جدید گذشته، قرار بود این ماه حقوقشون افزایش پیدا کنه. گفت بازم افزایش پیدا نک ...

اکثرا اردیبهشت افزایش پیدا می‌کنه 

همسر منم این ماه افزایش داشت 

حالا شاید همسر شما یه ماه دیرتر افزایش میزنن

اکثرا اردیبهشت افزایش پیدا می‌کنه همسر منم این ماه افزایش داشت حالا شاید همسر شما یه ماه دیرتر افزای ...

یعنی حقوق فروردین افزایش پیدا نکرد اما حقوق اردیبهشت که قراره آخر ماه بگیره، افزایش پیدا کرد؟

خب این طبیعیه.

اما شوهر من میگه حقوق خردادش افزایش پیدا می‌کنه. بعد اون خیلی روی حقوق و پول اینا حساسه پولکیه، اما با این حال خیلی ریلکس بود و ناراحت نبود اصلا.

یعنی حقوق فروردین افزایش پیدا نکرد اما حقوق اردیبهشت که قراره آخر ماه بگیره، افزایش پیدا کرد؟خب این ...

ببین آخر هر برج حقوق میدن دیگه درسته 

حقوق همسر من برای فروردین افزایش خورد و اوایل اردیبهشت واریز شد 

همسر شما هم وقتی میگه ماه بعد افزایش میشه یعنی حقوق اردیبهشت افزایش میخوره که اول خرداد واریز میشه براش

ببین آخر هر برج حقوق میدن دیگه درسته حقوق همسر من برای فروردین افزایش خورد و اوایل اردیبهشت واریز شد ...

نه. قرار بود اینجوری بشه. ولی گفت این ماه هم افزایش نداره. موند برای ماه بعد. یعنی آخر خرداد که حقوق خرداد رو میدن، اون افزایش داره. اردیبهشت کنسل شد. بعد اینم خیلی ریلکس بود. اون آدمی که من میشناختم، اگه صاحب کارش اینجوری میکرد، سریع از اون کار درمیومد.ولی الان خیلی ریلکسه و بهم میگه مگه چی شده

من خیلی تعجب کردم از واکنشش، بخاطر همین شک کردم نکنه افزایش پیدا کرده و بهم نمیگه

خب داره دروغ میگه دیگه حالا پولو چه می‌کنه این وسط خدا داند

دقیقا، منم می‌خوام مکتوب دربیارم حقوقشو.ولی نمی‌دونم چجوری. این اگه پول رو ازم پنهون میکنه، یعنی داره یه غلطی می‌کنه. یا دوستاشو می‌بره کافه و خرج اونا می‌کنه که مثلا پرچمش بالا باشه، یا دختر می‌بره. دو حالت داره دیگه. حالت سومی وجود نداره. خیلی دارم عذاب میکشم بخدا