بچه ها ، چجوری میشه فیش حقوق یه نفر که توی شرکت خصوصی کار میکنه، درآورد؟ شوهرمه، هرچقدر بهش میگم از فیشت عکس بگیر، گاهی میگه نمیشه و میخوای چیکار، گاهی میگه ما اصلا فیش نداریم و یه فاکتور ساده هست. عصبانی میشه وقتی بهش میگم عکس بگیر ازش. میگه تو بهم اعتماد نداری.
الان چجوری حقوقشو به صورت مکتوب دربیارم بفهمم چقدر میگیره ؟! راهنماییم کنین
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دو سه تومن تاثیر خاصی تو زندگی نداره که عزیزم تو همون واریزی رو نگاه کن اصل پولو در بیار
آخه الان یه ماه از سال جدید گذشته، قرار بود این ماه حقوقشون افزایش پیدا کنه. گفت بازم افزایش پیدا نکرد و موند برای ماه بعد. یعنی سه ماه بعد از عید افزایش پیدا میکنه. تو باشی، باور میکنی این حرف رو؟
ببین آخر هر برج حقوق میدن دیگه درسته حقوق همسر من برای فروردین افزایش خورد و اوایل اردیبهشت واریز شد ...
نه. قرار بود اینجوری بشه. ولی گفت این ماه هم افزایش نداره. موند برای ماه بعد. یعنی آخر خرداد که حقوق خرداد رو میدن، اون افزایش داره. اردیبهشت کنسل شد. بعد اینم خیلی ریلکس بود. اون آدمی که من میشناختم، اگه صاحب کارش اینجوری میکرد، سریع از اون کار درمیومد.ولی الان خیلی ریلکسه و بهم میگه مگه چی شده
من خیلی تعجب کردم از واکنشش، بخاطر همین شک کردم نکنه افزایش پیدا کرده و بهم نمیگه
خب داره دروغ میگه دیگه حالا پولو چه میکنه این وسط خدا داند
دقیقا، منم میخوام مکتوب دربیارم حقوقشو.ولی نمیدونم چجوری. این اگه پول رو ازم پنهون میکنه، یعنی داره یه غلطی میکنه. یا دوستاشو میبره کافه و خرج اونا میکنه که مثلا پرچمش بالا باشه، یا دختر میبره. دو حالت داره دیگه. حالت سومی وجود نداره. خیلی دارم عذاب میکشم بخدا