شوهرم منو بیرونم کرد خیلی بد سر دعوام با مادرش من رفتم طلاق بگیرم یک ماه تمام میوند للتماس میکرد برگرد من قبول نکردم اخرش نمیدونم چی شد برگشتم البته شرایطم اوکی نبود میرفتم تو فروشگاه کارگری و بچمم ۳ سالش بود خونه بابام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نگران نباش به خدا توکل کن برای خراب کردن زندگی همیشه وقت هست حالا که خودش خواسته برگشتی عزت داری پس سعی کن از نو بسازی زندگیتو - همیشه خراب کردن راحت تر از ساختنه
به چیزی فکر کن که بتوانی بر زبان آوری و چیزی را بر زبان آور که بتوانی آن را بنویسی و چیزی بنویس که جرات داشته باشی امضایش کنی و چیزی را امضا کن که بتوانی انجامش دهی .
بخاطر مادرش دعوا کردی و تا پای طلاق پیش رفتی ببخشید ولی چه دعوای بی ارزشی .من بارها سر خانوادش دعوا کردم با شوهرم ولی تو همه خانواده ها دعوا سر خانواده شوهر تقریبا وجود داره پس مادرشوهر تو جدی نگیر اصلا بشین زندگیتو بکن و به بچت برس با تجربه هستم که اینو میگم بهت