2777
2789
عنوان

من ریسک کردم برگشتم به شوهرم

442 بازدید | 20 پست

شوهرم منو بیرونم کرد خیلی بد سر دعوام با مادرش من رفتم طلاق بگیرم یک ماه تمام میوند للتماس میکرد برگرد من قبول نکردم اخرش نمیدونم چی شد برگشتم البته شرایطم اوکی نبود میرفتم تو فروشگاه کارگری و بچمم ۳ سالش بود خونه بابام 

ولی حس میکنم ریسک بود همش ته دلم خالیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم هر اتفاقی بیفته حداقل اینه تو کوتاهی نکردی برای حفظ زندگیت پیش خودت و بچه ت سرت بلنده

فقط خواهشا باردار نشو 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نگران نباش به خدا توکل کن برای خراب کردن زندگی همیشه وقت هست حالا که خودش خواسته برگشتی عزت داری پس سعی کن از نو بسازی زندگیتو - همیشه خراب کردن راحت تر از ساختنه 

به چیزی فکر کن که بتوانی بر زبان آوری و چیزی را بر زبان آور که بتوانی آن را بنویسی و چیزی بنویس که جرات داشته باشی امضایش کنی و چیزی را امضا کن که بتوانی انجامش دهی .

به نظرم هر اتفاقی بیفته حداقل اینه تو کوتاهی نکردی برای حفظ زندگیت پیش خودت و بچه ت سرت بلندهفقط خوا ...

گیر داده بچه میخاد 

ولی من نه من دارم قرص ضد بارداری میخورم 

اگه جبران میکنه و دلت بدست میاره ببخش 

اشتی با مردی که اشتباهشو جبران میکنه ایرادش چیه ؟

حتما مرد باید جبران کنه چون دفه بعد بیشتر دقت میکنه زنشو اذیت نکنه 

مرد گستاخ و پررو و خودخواه رو نباید بخشید 

بخاطر مادرش دعوا کردی و تا پای طلاق پیش رفتی ببخشید ولی چه دعوای بی ارزشی .من بارها سر خانوادش دعوا کردم با شوهرم ولی تو همه خانواده ها دعوا سر خانواده شوهر تقریبا وجود داره پس مادرشوهر تو جدی نگیر اصلا بشین زندگیتو بکن و به بچت برس با تجربه هستم که اینو میگم بهت

گیر داده بچه میخاد ولی من نه من دارم قرص ضد بارداری میخورم

یمدت بچه نیار مشکلاتت بیشتر میشه تو این دنیای اشغال یدونه بچه هم زیاده 

خودم یدونه دارم   وضع مالیمون خوبه ولی دنیا جای قشنگی نیست 

نیار نه خودتو نه بچرو بدبخت نکن

بخاطر مادرش دعوا کردی و تا پای طلاق پیش رفتی ببخشید ولی چه دعوای بی ارزشی .من بارها سر خانوادش دعوا ...

ولی همون موقعی ک من رفته بودم خونه بابام چند روز بعدش پسر کوچیکه مادرشوهرم با ماشین مادر شوهرم تصادف بدی میکنه ولی خودش هیچیش نمیشه