2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 84 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زشته شاید غرورش خورد شه خجالت می‌کشه قطعا یجوری سر حرف مسواکو وا نکنم.؟

ایده دارم

گناه داره مستقیم نگو چوم صبحونه میخوره میگی و حتما مسواکم میزنه پس مشکل داره کثیف نیست

حلو دماغتون نامحسوس بگیر

هر بار اومد نزدیک بگیر

چن بار بگیری میفهمه

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

يه نوشته يواشكي بذار تو كيفش. محترمانه بنويس دهنت بو بد ميده. همه اذيت ميشن. شايد متوجه شد

ميتوني توصيه اي بهداشتي هم واسش بنويسي. 

ولي اصلا مستقيم نگو. 

بعضي ها هم مشكل دارن. كلا دهنشون بو ميده

🫠
زشته شاید غرورش خورد شه خجالت می‌کشه قطعا یجوری سر حرف مسواکو وا نکنم.؟

ببین بگو یه خمیردندون هست خیلی خوبه خودمم ازش استفاده میکنم(بعد الکی یه مارکی رو بگو اسمش رو)بعد بگو خیلی خوبه بوی دهن هم میبره.. تو چه مارکی میزنی بعد بگو اینم امتحان کن خیلی خوبه شاید متوجه بشه

کمتر از .مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

اگ شمارشو دارییه ربات ناشناس هست اون میتونه بهش پیام بده

اسمش چیه

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

چجوری ؟؟🤢🤢🤢بگم بگم دهنت بود میده ؟

نه

گناه دار اینجوری

غیرمستقیم بفهمون بهش

مثلا یهو بگو چ بوی گهی اومد از کجاست بعد خودتو بزن اون را

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
يه نوشته يواشكي بذار تو كيفش. محترمانه بنويس دهنت بو بد ميده. همه اذيت ميشن. شايد متوجه شد

مگ میشه متوجه نشه بخدا من یکبار ترشی سیر خوردم خودم متوجه بو افتضاحش شدم تازه بچه بودم کلیم حساس بودم دیگ بعد از اون نخوردم

نگران اینم ناراحت نشه