2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 84 پست
آخه ببینید خودمو میذارم جای اون اگه یکی بیاد همچین چیزی بهم بگم قشنگ غرورم میشکنه و حاضرم هرچیزیو از ...

برای مسواک‌نیست 

من آدم می شناسم سالی دوبار مسواک می زنه ولی اصلا دهنش بو نمیده

یه مشکل داخلی داره یا سنگ لوزس یا معدشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ دکتری باید بریم برای اینکخ‌یفهمم لوزمون چحوریه

متخصص گوش حلق بینی عزیزم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
آخه ببینید خودمو میذارم جای اون اگه یکی بیاد همچین چیزی بهم بگم قشنگ غرورم میشکنه و حاضرم هرچیزیو از ...

آره بعضیا هستن که متوجه نمیشن

یا اینکه اگه باهم اوکی اید میتونید یه سرگرمی یا بازی فکری انجام بدید مثلا پانتومیم یا اسم فامیل یا حدس کلمه ای چیزی بعد مسواک و بهداشت دهان و دندان رو بکشی وسط از همونجا بحث رو شروع کنی

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

واقعا که ههه 😐 خودت که بیشتر بو گوه میدادی 😐

اولا یه سر به تاپیک یکی مونده به آخر خودتون بزنید 

بعدم چقدر بی شخصیت و بی لول هستین 

کسی ک ادبش مشکل داره ن تنها رو در رو بلکه مجازیم ادبش مشخصع

خداروشکر بهداشتو رعایت میکنم شما یکم سرتو کن تو کاسه خودت ک وضعت خرابه 

کسی ک کبدش مشکل داشته باشه یا ورم روده داشته باشه دهنش بوی بدی میده.. با اینکه مسواک بزنه و صبحانه ب ...

درسته بنده خدا شاید مشکل داره البته بعید می‌دونم آخه خیلی رعایت می‌کنه و اهمیت میده به بدنش