2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه راهکار نظری ندارم منم یه همکلاسی داشتم همین جوری بودخداروشکر یه ساله دیگه مدرسه نمیرمولی مشخصه ...

آخه ببینید خودمو میذارم جای اون اگه یکی بیاد همچین چیزی بهم بگم قشنگ غرورم میشکنه و حاضرم هرچیزیو از دست بدم ولی دیگ با اون آدم رو در رو نشم گناه داره بنده خدا شاید خودش متوجه نباشه 

سعیو میکنم حرف مسواکو بکشم وسط 

ناراحت شدی عزیزم ؟ منظورم چیز بدی نبود خواستم باشوخی حالیش کنی که ناراحت هم نشه

ن قربونت برم  ناراحت نشدم

واسه اون بنده خدا ناراحتم دنبال راحلم آخه مطمئنم اطرافیانشم رنج میبرن 

ن فکر نکنم خیلی به بدنش و دکتر اهمیت میده

یکی اینجوری بود عزیزم انواع دهانشویه مسواک قرص خوشبو کننده دهان رفت دکتر برا همین بو معاینه کرد دکتر گفت باید عمل کنه تا راحت شه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
سنگ لوزه چیه

وقتی حفره لوزه سوم کوچیک باشه ذرات غذا کامل بلعیده نمیشن و پایین نمیرن و تبدیل به سنگهای خیلی ریزی میشن که سنگ لوزه نام دارن و همونجا تجمع میکنن که باعث بوی بد دهن میشن .. با قرقره آب نمک موقت از بین میرن اما راه حل قطعی عمل جراحیه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید