2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 84 پست
نهگناه دار اینجوریغیرمستقیم بفهمون بهشمثلا یهو بگو چ بوی گهی اومد از کجاست بعد خودتو بزن اون را

بدترش کردی که خواهر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهگناه دار اینجوریغیرمستقیم بفهمون بهشمثلا یهو بگو چ بوی گهی اومد از کجاست بعد خودتو بزن اون را

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

مگ میشه متوجه نشه بخدا من یکبار ترشی سیر خوردم خودم متوجه بو افتضاحش شدم تازه بچه بودم کلیم حساس بود ...

اره. امكان داره. واقعا پيش مياد كه خودش متوجه نيست. خانوادش هم متوجه نشدن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم دوستم دهنش بو میداد یبار یکی بم پیشنهاد داد آدامس بگیرم براش ،اونم‌گرفت انداخت تو کیفش.خودشم این ...

😂😂😂😂

فقط اونجا كه گفتي انداخت تو كيفش😂😂😂

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سنگ لوزه داره احتمالا بیچاره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید