2777
2789
عنوان

شما محبوب نچترید یا جاری تون چزا

852 بازدید | 63 پست

از نظر من داریم 

چون خودش رو میگیره خیلی ناز می‌کنه 

اصلا اوضاعیه 

در صورتی ک از نظر ظاهری ،شغلی و خانوادگی اصلا از من بالاتر نیست ولی خیلی خودشو تحویل میگیره 

من واقعا نمیدونم چیکار کنم 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما جاری بزرگم محبوبه

بعد من

اون حقیقتا فوق العاده س

سه تای دیگم اکثرا تو جنگن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بین اقوام همسرم و خانواده من خیلی محبوبم

چون اولا از صمیم قلب دوستشون دارم دوما بسیار احترام قائلم

یه جاری ام چندان به بزرگترا احترام نمیذارن

و یه جاری ام ساکن ایران نیستن و اقوام باهاشون بشدت کم آشنان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خانواده همسرم پیش من میگن تو خوبی .پیش جاری هام میگن شما خوبید .پیش دشمن میگن دشمن خوبه 😂 

برای همین محبوبیت رو هنوز درک نکردم 

اونا همه کار براشون میکنن احتمالا اونا رو بیشتر دوست داشته باشن ولی از طرف دیگه روشون حییییلی توروی هم باز شده و کم مونده ماهی یک بار گیس همو بکشن 

ولی من رفت و آمدم محدود و با احترام میرم و برمی‌گردم تو هیچی هم دخالت نمیکنم 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمی‌دونم حس میکنم شاید باید خودم رو تغییر بدم‌

مگه بقیه کی هستن ک جاریتو بالاتر ببینن یا پایینتر .... 

هدفات دنبال کن و محبوبه خودت باش .... 

همونا ، دور از جونت ، خبر مرگ ما هم ناراحتشون نمیکنه ، فقط میپرسن ، چرا م.ُرد ؟چش بود ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر