2777
2789
عنوان

بنظرتون اه اون دختره منو گرفته

292 بازدید | 23 پست

تو دوره دانشجویی بود سال ۹۷ اینا یک گروه یه دختره گفت من و دوستم میخوایم دور بزنیم کسی هست بیاد....

من گفتم میام و اوکی بود رفتیم و من از رفیق دختره خوشم اومد ......به دختره گفتم ایدیشو بده اون گفت قبولت نمیکنه و سخت گیره و اینا.....گفتم بده حالا شد شد نشد نشد....

من پیام دادم اونم گفت نه و اینا گفتم اوکی....بعد دو هفته پیام داد بهم حالمو پرسید و اینا منم گفتم همو ببینیم اونم اوکی داد و قرار گذاشتیم.....صحبت کردیم و اینا بعد ۳ روز با خودم گفتم نه سربازی رفتم نه شغل داشتم وضعم مشخص نبود و بیخیالش بشم .....

پیام ندادم بهش و بعد چند روز ازم ناراحت شد و گفت فک کردی کی هستی و ازین حرفا و خطشو عوض کرد☹️☹️

بنظرتون با دو تا قرار و صحبت معمولی نه رل و اینا نه خیلی عادی حرف زدن باعث میشه اون دختره منو نفرین کرده باشه؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه اشتباه از شما بوده که بلاتکلیفش کردین شکی نیست ،

ولی خب ایشونم خودشون با اطلاع به اینکه هدف ارتباطتون نامشخصه ادامه دادن بخشیش هم به خودشون برمیگرده .

پس فکر نمیکنم .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اینکه اشتباه از شما بوده که بلاتکلیفش کردین شکی نیست ،ولی خب ایشونم خودشون با اطلاع به اینکه هدف ارت ...

دقیقا اشتباه از من بوده ولی خداییش نخواستم طول بکشه و کلا دو تا قرار حدود یک ساعت یا کم تر بوده و چند تا متن پیامکی ........

با هم اصلا صمیمی نبودیم و مثل دو تا دوست هم جنس بودیم ولی خب من کلا بعد چند تا پیام و دو تا قرار یهو اونجوری بهم گفت و خطشو عوض کرد گفتم منو ببخشه من اون موقع ۱۹ ۲۰ سالم بوده و واقعا به بلوغ فکری نرسیده بودم

اگ اینجوری باشه ک اکس من دیگه باید خود خدا از آسمون بیاد پایین بزنه وسط کمررررش😑نه بابا با چند روز ...

دو تا قرار گذاشتیم و قرار اولم نمیدونست اصلا ازش خوشم میاد

دقیقا اشتباه از من بوده ولی خداییش نخواستم طول بکشه و کلا دو تا قرار حدود یک ساعت یا کم تر بوده و چن ...

اگه هیچ وعده ازدواج و زندگی و اینده ای بهش ندادین  خب بنظر من نفرین نکرده چون شروعش خودش بوده 

ولی اگه ایشون گفته که حسش چیه و قصدشم مثلا ازدواجه خب ناراحت شده  و دلش شکسته ،

اگه میدونید الان ازدواج کرده و شخم زدن گذشتست اینکار و شرایط عذر خواهی نیست  ،یه کار خیر بجاش انجام بدین  کافیه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اگه هیچ وعده ازدواج و زندگی و اینده ای بهش ندادین خب بنظر من نفرین نکرده چون شروعش خودش بوده ولی اگ ...

نه بابا اصلا ازدواج بهم نگفته بودیم و من گفتم بهش (( فک کنم سنش یک سال بیشتر بود)) سنت از من بیشتره ولی قدت نصف منه😂