2777
2789
عنوان

گلدانهای خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 9587 بازدید | 85 پست
بچه ها کسی حسن یوسف داشته ؟این گیاه دوامی داره بخرم؟؟

من حسن یوسف دارم فعلا که خوب 

اول از همه خاک خوبه خاک گلدون باید خوب باشه  ونور خوب 

منم عاشق گلم 

قاشقی فردوس شمعدونی اینا خوبن مقاومن

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسن یوسف خیلی ظریف زود خراب میشه من پتوس دارم خیلی خوبه 

پتوس چجوریه عکس داری بزاری

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
خداییش خوشگلن اسم اینم برازندشه مثه همون قبلیه😂😂

😆😆😆😆

نمیدونم کی این همه دقیق و کاربردی اسم انتخاب کرده👌

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

پتوس

دیفن باخیا

سایه سبز

گندمی

خرگوشی

برگ شمشیری

شمعدونی

الوئه ورا

کاکتوسم خوبه ب نور زیادم نیاز ندارن بجز شمعدونی بقیه تو جای سایه رشد میکنن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
منم یسره خشک میشن خیلی دوس دارم گلدون سبز داشته باشم من حتی کاکتوسمم خیلی سرحال نیست😂😂

آبياريش درست باشه خشك نميشه

يكي هم بعضي گلها نياز به نور دارن اگه جلو پنجره نميتوني نگه داري گلهايي بخر كه تو سايه هم مقاوم باشن

مثل پوتوس و سانسوريا كه نياز به نور ندارن

براي رشد خوب گلها كود هم با آب قاطي كن هر ماه يبار بريز تو گلدون

پتوس دیفن باخیا سایه سبز گندمی خرگوشی برگ شمشیری شمعدونی الوئه ورا کاکتوسم خوبه ب نور زیادم ...

سلام ممنون از پاسخگوییتون 

شما دارید همه اینارو؟

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

حسن یوسف با مراقبت  زیادسه سال عمر میکنه قاشقی باید جلو نور باشه وگرنه خشک میشن گل یخ و گل نازم بشدت آفتاب دوستن حتما باید جلو نور باشن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
گل قاشقی رو منم بهش فکر نیکردم شما داشتید؟؟نگهداریش چجوریه افتاب دوس داره یا سایه بعد چند روز یبار ا ...

گل يخي خيلي حساسه نبايد سرد و گرمش بشه نورش بايد مناسب باشه 

از اسمشم مشخصه نازيخي هست 

ولي رشد خيلي سريعي داره