2777
2789
عنوان

گلدانهای خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 9586 بازدید | 85 پست
خانمی خونه منم نور نداره یه عالمه گلدون و گل قشنگ داشتم یکم پژمرده شدن ولی دیروز تحقیق کردم قراره لا ...

واقعااااااا؟؟؟؟😍😍😍😍😍😍

وای چه خوب

کجا پیدا میشه؟؟؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
واقعااااااا؟؟؟؟😍😍😍😍😍😍 وای چه خوب کجا پیدا میشه؟؟؟؟

والا تو دیجی کالا زده بود تو نتم سرچ کنی هست ولی من میخوام اول از لوازم الکتریکیا لامپ فروشیا بپرسم نبود از نت سفارش بدم .

نی نی سایت خوبه . به شرطی که جوگیر نشی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تو فکرم ماها که باردهریم نی نی مون بدنیا بیاد همش رو میخوهد خراب کنه موقع راه افتادن😁😁😳 ...

پسر من دو سالشه ولی دس نمیزنه اونم میدونه چقد رو گلام حساسم🤣🤣خودشم شلوغترین موجود دنیاست

نی نی سایت خوبه . به شرطی که جوگیر نشی😊