2777
2789
عنوان

گلدانهای خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 9586 بازدید | 85 پست
سلام ممنون از پاسخگوییتون  شما دارید همه اینارو؟

اره عزیزم بجز دیفنم ک خاکش سفت شده بود خراب شد بقیه رو دارم تو خونه نگهداری میگنم حسن یوسف و قاشقی و کالانگوئه و کل نازم کاکتوسم فقط جلو افتابن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی حسن یوسف داشته ؟این گیاه دوامی داره بخرم؟؟

من چند ساله دارم ، بايد بزاري يه جا كه افتاب خوبي بهش برسه چون هرچي افتاب بيشتر باشه رنگ برگا خوشگل تر ميشه ، هفته اي دو بار هم ابياري كني يعني بايد حواست باشه كي خاك خشك ميشه اونوقت اب بدي اب از زير گلدون بياد بيرون و اب زير گلدوني و هم حتما خالي كني زير گلدون هم حتما بايد ٣،٤ تا سوراخ باشه كه اب رد بشه نمونه بگنده ريشه ، اين واسه همه گياهانه رعايت كني هيچ وقت خراب نميشه كياها

آبياريش درست باشه خشك نميشه يكي هم بعضي گلها نياز به نور دارن اگه جلو پنجره نميتوني نگه داري گلهايي ...

من خونم حیاط هم داره پارسال  ارکیده و شمعدونی و گل یخی که الان فهمیدم اسمش اینه و یچیز دیگه  اسمش یادم نیستو گل جعفری  خریدم و گذاشتم تو حیاط اون ارکیده که همه برگاش ریخت گل یخی تو تابستون همه برگهاش زرد زردشد زیر افتاب که فهمیدم سایه دوس داشته اون یکاهم یکی بعد از دیگری خشکیدن من حیاطم افتاب رو هست و زیاد افتاب میاد 

اما اینبار میخام توخونه نگهداری کنم هرچی میخرم برای همین اپارتمانی میخام  

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

این ها هم بعصی از گلهای خونه ی من هستند 

قاشقی دونوع 

حسن یوسف 

سایه پرپر 

نخل ماداگاسکار 

بنت قنسول 

دیفن 

برگ گردویی 

یه سری کاکتوس 

بقیه شون هم اسمشون رو یادم نیست 

من خونم حیاط هم داره پارسال  ارکیده و شمعدونی و گل یخی که الان فهمیدم اسمش اینه و یچیز دیگه &nb ...

نور مستقيم اقتاب گلهارو نابود ميكنه بايد پشت شيشه داخل خونه كه هواش متعادل ميشه نگهشون داري

نازيخي هم نور دوسته منتها حساسه به دما هم حساسه جلو اقتاب مستقيم هم نابود ميشه تو سايه هم پلاسيده ميشه

ولي يسري گلها مثل يوسفي و شمعدوني رو تو حيات زيد سايه درخت بكاري تو چند ماه چند برابر رشد ميكنن

عکسشوگذاشتم عزیزم

ممنون آره این گل خیلی دوست دارم اسمشو نمیدونستم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
این ها هم بعصی از گلهای خونه ی من هستند  قاشقی دونوع  حسن یوسف  سایه پرپر  ن ...

ببخشید اون برگ قرمزا چین چقد قشنگن احطنت به اینهمه سلیقه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

منو شوهرمم عاشق گل و گیاه هستیم.ی مدت هر کار میکردیم گلای تو گلدونمون خشک میشد،چن وق پیش ی سر ب گلخونه زدیم.چن تا پودر رشد و گلدهی واسمون داد....وای نمدونید چ رشدی کردن اون گلهای بی روحمون

الهامم(می تونید الی صدام کنید)