2777
2789

من تاپیک زدم و گفتم از شوهرم تعریف کردم و خوشش اومد، بهش اقتدار دادم اما جوریه که اگه محبت کنم دور میشه، اما اگه سرد رفتار کنم میفته دنبالم.

اینجا یه کاربر گفت زود جدا شو، بعد چند سال میفهمی که اشتباه کردی و میذاری میری. منم خندم گرفت گفتم چرا جدا شم. گفت من چارت تولد میگیرم و از رو ستاره ها میگم ماه و روز تولدتونو بکو واضح تر بگم.

من هم مال خودمو شوهرم رو گفتم. گفت ذاتا عاشق تو نیست و حسش بهت خیلی کمه. اما تو بیشتر عاشقش و تنها شانست اینه شوهرت ترسو هست و خیانت نمیکنه. اگه تیر ماهی بودی برات میمرد و عاشقت بود. تو شکاکی و بدبینی و منفی گرایی و مسائل رو کشش میدی و دنباله گیری میکنی و شوهرت دررنجه بخاطر این کارات.

بخاطر حرفای ایشون من شب تا الان بیدارم. بدون تاریخ دقیق ساعت و دقیقه و سال چجوری اینارو گفت.

فقط اونجاشو درست گفت که گفته شکاک و بدبینی و منفی گرایی و مسائل رو کشش میدی، چون اینو درست گفت ناراحت و نگرانم بقیش هم درست باشه.

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باتوجه به تاپیک های قبلیت، وحرفهای خودت که دیشب گفتی اونم یه چیزایی سرهم کرده وبهت گفته

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

خدایا

قرن ۲۱ سال ۲۰۲۶ عصر تکنولوژی و علم......هنوز این چیزا هست!!!!

حداقل عقل و منطق خودتو به کار بگیر

راستی منم حس ششمم قویه و ستاره شناسم بهت میگم شوهرت عاشقته و بچسب به زندگیت از منم میپذیری؟

...After all this time? _ ALWEYS+

سر حرف بقیه زندگیتو بهم نزنخلی؟

واقعا حالم بده. هوش مصنوعی هم گفت واقعیت نداره و درست نیست بدون تاریخ دقیق ساعت و دقیقه و سال تولد راست باشه.

من فقط روز و ماه تولدمونو گفتم..

حالم خیلی بده. تا میام میگم بیخیال دروغه. میگم پس چرا درست گفت که شکاک و بدبینی و منفی گرایی و مسائل رو کشش میدی. اینو درست گفته

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

خدایاقرن ۲۱ سال ۲۰۲۶ عصر تکنولوژی و علم......هنوز این چیزا هست!!!!حداقل عقل و منطق خودتو به کار بگیر ...

واقعا حس شیشمی؟

ایدیشو میدی من شدید بهش نیاز دارم . دارم جدا میشم

ببرو تو تاپیکم که اونجا باهاش حرف زدم.

عنوان تاپیک من اینه. بگین راه درست کدوم طرفه برم اینارو به شوهرم گفتم ــ.

بیخیال دختر.بچسب به زندگیت.اگه اخلاقت بده تغییرش بده.ولی این حرفا همش خرافاته.من یادنه سالها میش رفتیم پیش یه فالگیری که حیلی تعریف میشد ازش.دوستم عاشق یکی بود.یش گفت اسمون بیاد زمین شما به هم نمیرسین.الان دوتا بچه دارن.۲۰سالم گذشته ازش.

واقعا حالم بده. هوش مصنوعی هم گفت واقعیت نداره و درست نیست بدون تاریخ دقیق ساعت و دقیقه و سال تولد ر ...

الان از همین تاپیکت ما هم اینو فهمیدیم که بدبین و منفی گرایی وگرنه سر حرف یه آدم الکی و بی پایه و اساس و غیرعلمی و خرافی اینقد خودتو اذیت نمیکردی

...After all this time? _ ALWEYS+