2777
2789
باتوجه به تاپیک های قبلیت، وحرفهای خودت که دیشب گفتی اونم یه چیزایی سرهم کرده وبهت گفته

اخه تو تاپیک هام تا الان نگفتم که شکاک و بدبینم و منفی گرام

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:/

اگه ستاره شناسی. یدونه برا منو شوهرم چارت تولد بگیر

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

مشاور ها کلی درس میخونن مشاوره میدن خودتو دادی دست یه بچه ک تو زندگی خودش مونده

همینو بگو.

میدونم دارم اشتباه میکنم و باورش غلطه.

اما میگم دقیقا اخه اینو درست گفت که شکاک و بدبین و منفی گرام، مسائل رو کشش میدم گفت بخاطر این رفتارات شوهرت در رنجه و کارات رو مخشه

اخه تو تاپیک هام تا الان نگفتم که شکاک و بدبینم و منفی گرام

باتوجه به حرفهات فهمیده خب

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اهمیت ندین از اطلاعاتی که خودتون دادین استفاده کرده و اینا رو بهتون گفته دعاگرها هم همین حرفا رو میز ...

من هیچ اطلاعاتی ندادم. فقط گفتم شوهرم جوریه که با محبت و توجه من دوری میکنه و با سردی من جذب میشه

همینو بگو. میدونم دارم اشتباه میکنم و باورش غلطه. اما میگم دقیقا اخه اینو درست گفت که شکاک و بدبین و ...

نه چون براش تعریف کردی این نظر رو داده ولی دلیل بر این نمیشه ک بخاطر یه حرف زندگی نابود بشه دور از جونت دور از جونت حماقت محضه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اگه ستاره شناسی. یدونه برا منو شوهرم چارت تولد بگیر

نیستم شوخی کردم به این چیزا اهمیت نده باور نکن

ولی از تاپیکت که خوندم یه چیزی بهت بگم

درسته درک کردن شوهرت خیلی خوبه حرفات واقعا بهش خوب بوده ولی اون درک متقابل نداشت تو هم ادامه نده توقعاتت رو کم نکن باعث نشو فکر کن کم توقعی میتونه با یه حرف ساده اصطلاحا گولت بزنه

ارزش خودتو حفظ کن خودتو و خوشحالی و حال خودتو اولویت قرار بده

...After all this time? _ ALWEYS+

نه چون براش تعریف کردی این نظر رو داده ولی دلیل بر این نمیشه ک بخاطر یه حرف زندگی نابود بشه دور از ...

گفت اصلا عاشق تو نیست. حسش خیلی کمه.

اول اینکه چارت تولد نیاز به اطلاعات دقیق داره و مربوط به زمان

قدیم بوده در حد تمدن های بابل و مصر

مطمئنا علوم اولیه امروزه دیگه نیست و یا حداقل در دسترس عموم نیست. کسی هم که بلده مطمئنا شما پیداش نمیکنید

عده ای شیاد هم که مشرق و مغرب از هم تشخیص نمیدن چطور توقع دارید چارت براتون بگیرید

کهانت و گرفتن خبر از غیب به این شکل در کل حرامه ولی گفتم که بدونید حداقل اطلاعات درستی ندادن

دوم اینکه هر کسی از راه رسید یه چیزی گفت شما اگه بخواید بهش گوش بدید نمیتونید زندگی کنید

نذارید هر کسی با حرفاش ازتون سواستفاده کنه و به بازی بگیرتتون

‌ ‌ 

استرولوژی واقعیه

کل پادشاهان دنیا از منجم ها استفاده میکردن

علم غیب و حس ششم هم نیست علم واقعیه اما میشه همه چیزشو با قدرت اراده کنترل کرد والی میلیاردها ادم در دنیا سرنوشت مشابه پیدا میکردن چون توی لحظه مشابه صدها تولد همزمان رخ میده

شمام وسواس فکری داری معلومه تا صبح بیدار میمونی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نیستم شوخی کردم به این چیزا اهمیت نده باور نکن ولی از تاپیکت که خوندم یه چیزی بهت بگمدرسته درک کردن ...

از کجا گفتی درک متقابل نداره