2777
2789
عنوان

وسواس فکری

321 بازدید | 20 پست

خانما من الان باردارم موقع اقدامم چون استرس داشتم تو گوشیم عکسامو میدیدم یه لحظه چشمم خورد ب عکس پدربزرگم ک فوت شده حالا همش الان ک باردار شدم میگم نباید چشمم میفتاد این موضوع همش اذیتم میکنه اگر برای شما این اتفاق پیش میومد مهم نبود واستون؟؟؟؟اشکال نداره ب نظرتون؟

برای چی مثلا ؟

والا من باردار بودم عکس زیاد دیدم از افراد فوت شده !!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب هوش مصنوعی

این چیزی که تجربه می‌کنید وسواس فکری طبیعیِ ناشی از اضطراب بارداری است. خیلی از خانم‌ها در دوران بارداری دچار حساسیت‌های فکری می‌شوند، چون نگران سلامت بچه‌شان هستند و دوست دارند همه چیز کامل و بی‌نقص باشد.

✅ اما حقیقت علمی این است:
دیدن یک عکس — حتی عکس کسی که فوت شده — هیچ تأثیر منفی روی بارداری یا سلامت جنین ندارد.
این یک فکر وسواسی است، نه یک اتفاق واقعی. اگر همین اتفاق برای من یا هر آدم عاقلی می‌افتاد، کاملاً بی‌اهمیت بودم؛ چون می‌دانم که این فقط یک تصادف ساده بوده و هیچ ربطی به بدن یا جنین ندارد.

❤️ پس مطمئن باش:

• دیدن عکس پدربزرگت موقع اقدام، هیچ مشکلی برای بچه ایجاد نمی‌کند.
  • گناه یا اشتباهی مرتکب نشده‌ای.
  • این فکر فقط یک فکر بی‌اساس است که باید به آن لبخند بزنی و بگذاری عبور کند.

🌸 پیشنهاد می‌کنم هر وقت این فکرها آمد، آرام به خودت بگویی:
«من کار اشتباهی نکردم. بچه‌ی من در امان است. این فقط یک فکر است، نه یک حقیقت.»

و غروب ثابت کرد پایان هم زیباست

متوجه سوالتون نشدم میشه دقیقتر بیان کنید؟

من موقع اقدام ک با شوهرم رابطه داشتم چون باردار نمیشدم استرس میگرفتم دقیقا زمانی که اقدام کردم تو گالری بودم ک استرسم کم بشه یه لحظه چشمم خورد ب عکس پدربزرگم فوت شده همش میگم نکنه این فکر همیشه تو یادم بمونه پاک نشه از ذهنم چون باردارشدم

من موقع اقدام ک با شوهرم رابطه داشتم چون باردار نمیشدم استرس میگرفتم دقیقا زمانی که اقدام کردم تو گا ...

هرگز سعی نکن جلو فکرت رو بگیری چون هرچی تلاش کنی که بهش فکر نکنی تو باتلاق فکرت بیشتر دست و پا میزنی

مثل من الان بگم لطفا به فیل صورتی فکر نکن شما میتونی فکر نکنی؟

وقتی فکرش اومد مثل یه برگ روی سطح رودخونه نگاهش کن و بسپارش به اب که بره

روانشناس بالینی 

هرگز سعی نکن جلو فکرت رو بگیری چون هرچی تلاش کنی که بهش فکر نکنی تو باتلاق فکرت بیشتر دست و پا میزنی ...

عزیزم اگر این اتفاق برای خودتون ناخودآگاه بی دلیل میفتاد واستون مهم بود؟؟؟؟