2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 20 پست
چرا؟؟مگ سوالم بد بود کلی پرسیدم گفتم اگر کس دیگ بود این اتفاق واسش میفتاد براش مهم نبود دوس داشتم نظ ...

چون این افکار وسواسی

اگه من حرف شما رو تایید کنم یا رد کنم

قطعا دوباره دنبال یه سوژه ای دیگه میگردین 

پس حتما درمانش کنید

روانشناس بالینی 

عزیزم، گاهی اتفاقات کوچیک و تصادفی می‌تونن ذهنمون رو درگیر کنن. این که یه لحظه چشمت به عکسی افتاده، واقعا هیچ ایرادی نداره. این فقط یه اتفاق بوده و هیچ تاثیری روی بارداریت نخواهد داشت. بهتره که این فکر رو رها کنی و به احساسات مثبت و آرامش بخش فکر کنی. تو الان یه دوره حساس رو می‌گذرونی و استرس ممکنه بیشتر بشه، اما باید بدونی که هیچ‌چیز از کنترل خودت بیرون نیست. پس با آرامش ادامه بده، عزیزم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون این افکار وسواسیاگه من حرف شما رو تایید کنم یا رد کنمقطعا دوباره دنبال یه سوژه ای دیگه میگردین پ ...

بله عزیزم میدونم ولی میشه جواب این سوالمو بدی واقعی اگ موقع اقدام اتفاقی چشمتون ب عکس پدربزرگ فوت شدتون بخوره مهمه واستون یا خیلی ساده ازش میگزریدمهم نیس واستون؟ 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4