2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش نمک زردچوبه بزن تو روغن داغ سرخ کن در اخر حتما بهش اب نارنج یا اب لیمو بزن

اول بشورم بعد نباید تو آبلیمو بخوابونم ؟

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ما اینطوری؛آرد زردچوبه نمک به باهم ترکیب میکنیم بعد میپاشیم روی ماهی.وبعدشم ک ماهی روسرخ میکنیم تو روغن.

بعضی وقتها هم فقط نمک میزنیم بهش وروی آتیش کبابی میکنیم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اول بشورم بعد نباید تو آبلیمو بخوابونم ؟

اگه ماهی تازه باشه نیاز نیست 

چون تازه باشه بوی زهم نمیده 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

تمیز کن بشور تیکه تیکه کنیه ساعتی تقریبا بخوابونش تو آبلیمو و پیاز و نمک و ادویهبعدم سرخش کن. میتونی ...

پودر سوخاری چجوری اضافه کنم چیه اصلا 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

اگه ماهی تازه باشه نیاز نیست چون تازه باشه بوی زهم نمیده

عزیزم شما نمیدونی پودر سوخاری باید چیکار کنم چجوری بریزم اول آخرش 

عزیزم شما نمیدونی پودر سوخاری باید چیکار کنم چجوری بریزم اول آخرش

باید ارد سفید بغلطونی  اگه معمولی میخوای قبل سرخ کردن 

پودر سوخاری رو در کنارش تو تخم مرغ بزنی تو پودر سوخاری بخوابونیش تو روغن سرخ کنی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔