2777
2789
عنوان

از کار بابام خیلی بدم اومد 💔💔

297 بازدید | 6 پست

۱۹ سالمه ۷ ماهه عقد کردم 

راستش من قبل از ازدواج فقط مجازی با یه پسر در ارتباط بودم که اونم چند ماه بود فقط بعدش دیگه تموم شد 

اصلا به دیدن حضوری هم نرسید 

بعد هنوز که هنوزه با اینکه ازدواج کردم بهم شک دارن 

من وقتی ازدواج کردم هم خطمو عوض کردم 

هم گوشیمو تو جمع که با شوهرم هستیم جفت مون عادت داریم سرمون تو گوشی هست من نوتیف تمام نرم افزار هایی که استفاده میکنم بازه یعنی تو هر اپلیکیشن واسم پیام بیاد اون بالای صفحه میاد و اگه چیزی باشه هم شوهرم قطعا میبینه 

من دیروز کلاس نرم افزار گرافیکی داشتم بعد برقا رفت 

کلاس با تاخیر شروع شد با تاخیر هم تموم شد 

جای ساعت ۶ ساعت ۷ تموم شد 

منم برگشتم خونه از خونه مون تا دانشگاه یک ساعت و نیم با اتوبوس راهه منم ۸ و نیم رسیدم خونه 

بابام گفت چرا یکی دو روزه دیر میای؟ گفتم من امروز کلاسم با تاخیر شروع شد یکساعت اضافه موندیم 

روز قبلش هم به شوهرم زنگ زدم گفتم بیاد دنبالم نتونست بیاد خودم برگشتم خونه قبلش هم رفتم درمانگاه آمپول زدم تا برگشتم خونه شد ۸ و نیم اینا 

تا جایی که مجبور شدم برنامه کلاسیم رو نشون بدم بهش!!! بعد در طی اقدامی عجیب گفت می‌خوام زنگ بزنم به شوهرت بگم از این به بعد روزایی که سمت عصر کار نداره بیاد دنبالت 😐😐 انگار من بچه مدرسه ای هستم 

بهش گفتم شما وقتی منو شوهر دادین یه نشونه ی بالغ شدن تو من دیدین قطعا 

آدم بالغ هم خودش می‌دونه چیکار کنه چیکار نکنه با این زنگ زدنت باعث میشی در آینده تو هر بحثی بعدا شوهرم بگه اره خانوادت به تو اعتماد نداشتن تو رو آدم حساب نمیکردن و اینا ولی خیلی ناراحت شدم 

همش به کنار چه حس خوبی ازت گرفتم دخترر

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان