2777
2789
عنوان

هیکلم اسکینیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 159 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم یکم بخور همه میگن خونه باباش غذا نمیخوره 😐😂بیشعورم خدتی عزیزممممم حرف حقیقتع خو چرا ناراحت م ...

خدتی؟؟

چرا شبیه بچه های دوم راهنمایی تایپ میکنی

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
رژیمت چیه؟

اسمه خاصی نداره مصرف ۳۰۰۰ کالری در روز و شیرخشک و پروتئین گینر و قرص گین اپ و پودر رویال 

تو دو ماه ۷ و ۸ کیلو اضافه کردم ادامه بدم به ۶۰ میرسم ولی خیلی سخته و همینطور موندم ادامه بدم یا نه چون الانم راضی ام

هیکله اسکینی هم یطور قشنگه✨️🌷

کسی نمیگه زشته! منم با شما کاری نداشتم خودت خودتو انداختی وسط . من با اون یکی خانم بودم ک‌ گفت ۴۲ کیلو ام گفتم زیادی لاغری واسه قد ۱۵۸ کمبود وزن شدیده و هیچ زیبایی هم نداره در واقع باعث میشه اعتماد به نفس آدم کم بشه 

کسی نمیگه زشته! منم با شما کاری نداشتم خودت خودتو انداختی وسط . من با اون یکی خانم بودم ک‌ گفت ۴۲ کی ...

گلم شما خیلی وقیحانه دو ساعت هیکل اسکینی رو به بدترین شکل کوبیدین زمین😐به اون بنده خدا گفتی اسکلت

بعد هم از شدت فشار تایپک قبلی منو اوردی وسط😐

اصلا نمیتونم درک کنم مشکلت چیه و از چی سوختی دیگه روت ریپ نمیزنم برای آرامش اعصابم امیداورم با خودت به صلح برسی🌼

واقعا به وزن ربطی ندارد 

من با قد ۱۵۵ و  وزن ۷۲ اصلا چاق بنظر نمیرسیدم 

الان که شدم ۶۲ کیلو خیلی هیکلم بیشتر رو فرم اومد 

ولی خیلی ها هستن با این وزن ها خیلی چاق نشون میدن 

مهم فرم بدنه 

بدن باید فرم داشته باشه و استیل آدم خوب باشه 

مثلا من قبلاً ژیمناستیک میرفتم 

بخاطر همین فرم بدنم خوبه ، مثلا شونه هام پهنه ، قوس کمرم قشنگه ، فرم پاهام زیاد چاق و تپل نیست ک کوتوله به نظر بیام

انگشت هام باریکه ، گردنم بلند 

مهم فرمه 

وای چقدر از خودم تعریف کردم 😂😂😂😂

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋