2777
2789
عنوان

هیکلم اسکینیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 159 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجاش قشنگه اسکلت بودن

کی گفته اسکینی اسکلته

تو مجازی فقط اینجوریه

من رفتم باشگاه همون جلسه اول چند نفر بهم گفتن خوشبحالت ما داریم ورزش میکنیم شبیه تو بشیم تو میخوای تو پر شی

من پایین تنم و باسنم از خیلی از اینایی ک میگن تو پریم و شکمم دارن پر تره با اینکه اسکینیم و کمرم و بازوهاهم به شدت باریکه و وزنممم کمه فرم هیکل مهمه

اگه تو کره یا ژاپن یا اروپا بودم فوق العاده بود هیکلم ایرانیا یه سریا شعر میگن

شعر نیس سلایق متفاوته اونا لاغرپسندن اینجا اکثرا توپردوس دارن .خلاصه هرطورهستی خودتودوس داشته باش.

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

شما چرا نسبت ب همه گارد داری به همه میپری؟ من داشتم خیلی دوستانه باهات صحبت میکردم بی ادب بی لیاقت.ب ...

حالا مردای ایرانی چه اهمیتی دارن😐

والا این مردایی ک من میبینم براشون فرقی نداره ببخشید ببخشید به خر ماده هم رحم نمیکنن

مردا مگه سلیقه میفهمن چیه

فقط سلامتتو بهم نریز دیگه میخوای تو پر باش یا تو خالی‌. برای پر شدن رژیم خیلی مفید نیست با عضله سازی ...

اره رژیم تنها نمیشه عضله ساخت چربی میش خصوصا اگ رژیم اوکی نباش شکم پهلوم شاید دربیاره

ولی اگ رژیمش اوکی باشه پروتئینش اوکی باشه بدنسازی کارکنه خش فرم میشه عضله میسازه

...
اره رژیم تنها نمیشه عضله ساخت چربی میش خصوصا اگ رژیم اوکی نباش شکم پهلوم شاید دربیارهولی اگ رژیمش او ...

تازه رژیم بگیره چربی میاد زیر پوست ولی یکم فعالیت کنه دوباره میسوزه میشه مثل قبل

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام