2777
2789
عنوان

هیکلم اسکینیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 159 پست
واقعا به وزن ربطی ندارد من با قد ۱۵۵ و وزن ۷۲ اصلا چاق بنظر نمیرسیدم الان که شدم ۶۲ کیلو خیلی هیکلم ...

دقیقا همینه 

مهم استخون بندی و فورم بدنه عالی گفتی

من چون استخون بندیم شدیدا ظریفه اصلا نمیتونم اونقدر توپر به نظر برسم هرکار کنم چون بالا تنم کوچیکه استخوناش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه مهم استخون بندی و فورم بدنه عالی گفتیمن چون استخون بندیم شدیدا ظریفه اصلا نمیتونم اونقدر ...

اتفاقا ظریف که خیلی خوشگله 

اعتماد به نفس داشته باش 

واقعا مهم به دل نشستنه عزیزم 

خیلی از لباس هستن ک تو تن اسکانیا خیلییی خوشگلن 

مثل لباسهای عروسکی که تو را نمیتونن بپوشن چون خیلی زمخت نشون داده میشن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اتفاقا ظریف که خیلی خوشگله اعتماد به نفس داشته باش واقعا مهم به دل نشستنه عزیزم خیلی از لباس هستن ک ...

اره دقیقا 🥺

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

این طرز صحبت و ادبیات، فرهنگ خانوادتون رو نشون میده متاسفم

این کاربر انقدر وقیح و وحشتناکه که اینطوری همجنس خودشون رو میکوبه زمین و همش راجبه سلیقه مرد ها حرف میزنه اصلا نمیتونم به عنوان یه خانم بهش نگاه کنم خیلی بی ادب و دل سیاهه روش ریپ نزن اعصابت خورد نشه

این کاربر انقدر وقیح و وحشتناکه که اینطوری همجنس خودشون رو میکوبه زمین و همش راجبه سلیقه مرد ها حرف ...

میدونی عزیزم بعضی آدمها سعی میکنن یه سری افراد رو بکوبن چون‌ میخواستن مثل اونا بشن ولی هر چقدر تلاش کردن نتونستن. ایشونم از هموناست که هر چی سعی کرد نتونست حتی یه کیلو کم کنه

خودش کل زندگیش طبق سلیقه مردها زندگی کرده فکر‌ میکنه ما هم باید همین غلطو بکنیم

بنظرم یکم بخور همه میگن خونه باباش غذا نمیخوره 😐😂بیشعورم خدتی عزیزممممم حرف حقیقتع خو چرا ناراحت م ...

این افکار عهد عتیق از کجا میاد؟ 

عزیزم گاو انقدر میخوره که اگه جلوشو نگیرن از فرط تغذیه معدش دچار پارگی میشه، زیاذ میخوره ولی عقل تو کلش نیست

یه چیزی تو مایه های خودت

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

میدونی عزیزم بعضی آدمها سعی میکنن یه سری افراد رو بکوبن چون‌ میخواستن مثل اونا بشن ولی هر چقدر تلاش ...

دقیقا اخه چه دلیلی داره انقدر نفرت داشته باشه که چنین حرف های وحشتناکی بزنه جز حسادت