2777
2789

غمگین  ترین آدم دنیا ام عذاب وجدان داره دیوونم می‌کنه

بعد یک سال و نیم که ازم میخواست باهاش باشم و یه هفته اینا صحبت کردم  دوبار ولش کردم ،برادر دوستمه منو حضوری دیده اما شهرستان بود

از یک هفته پیش صحبت کردیم و امروز آمد با یه مسافت طولانی شهر ما 

از این آدم پاک تر خوش برخورد محترم و آقا تر من ندیدم خیلی خوبه از همه لحاظ بیست 

حتی چشمش رنگی اما قیافش به دلم نمیشست هیچ جوره خجالت کشیدم باهاش راه برم

ولی متاسفانه هیچ کشش عاطفی نسبت بهش ندارم گفتم شاید ببینمش خوشم بیاد اما نشد😭😭میگن برا ازدواج باید یه ته علاقه ای باشه اما من حتی به دلمم نشست😔

گفت چرا و اینا من گفتم که تو گذشته ام گیر کردم و به شخصی حس دارم تا ازم متنفر شه هی میگفت مهم نیست و آخر گفتم که نه متاسفانه من کششی بهتون ندارم 

گفت خوبه که بهم گفتی حقیقت رو دروغ نگفتی بهم 

و با قلبی شکسته رفت ترمینال و رفت شهرشون 

منم الان دارم برمی‌گردم خونمون😭😭😭

چغلطی کنم از همه موقعیت عالی با عرضه محترم خانواده دار اما دوسش ندارم هیچ حسی ندارم حتی گفتم که این رابطه کات خورد

ترخدا کمکم کنین یچیزی بگین دلم آروم سه

چون میدونم اگر با این شخص مزدوج میشدم به جدایی میرسید چون حسی بهش ندارم و دوست داشتنی و کششی نسبت بهش نیست😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

این تاپیک تکراریه یا من اشتباه فکر می کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز اومد شهرمون نرفتم ببینمش یارو خلبانه ولی اصلا قیافه‌ش ب دلم نیس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)