2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
عزیزم خیلیا از استارتر جلوتر ازدواج کردن و هنوز مستاجرن چون ممکنه به پیسی و مشکل خورده باشن یا چون ...

دقیقا من سال ۹۵ دویست و پنجاه تومن داشتم که گذاشتیم شریک تو رستوران اون زمان باهاش میشد یه واحد خوب وسط شهر خرید در عرض یکسال خونه شد دومیلیارد ک همینجوری رفت بالاتر ولی اصل پول من همون موند و بلوکه شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم خیلیا رو میشناسم خونه بزرگ قدیمی داشتن  و مثلا 4 تا بچه متاهل  پیشنهاد داده اقا زمین از من  ساخت از شما  5 تا واحد بسازیم هر کی بره تو احد خودش 

این نحوه کمک از طرف والدین نشانه ی توجه به فرزنده   وگرنه تا زنده  هستن اموالشون برای خودشونه و انشالله هزار سال باشن و استفاده کنن

نصفشونو بری ببینی تاپیکاشونو اصلا ازدواج نکردن اواز دوهل شنیدن از دور واسشون خوشه

اینا خودشون عروس دارند میخوان دهن عروس را ببندن که از پدرشون که پولدارم هست  انتظاری نداشته باشند 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیزم وقتی درامد بالا داره دوتا بچه هم بیستر نداره ۷۰سالشه دیگه الان کمک نکنه بهش کی میخواد بکنه یه ...

عزیزم همه ی مستاجرها این بنگاه اون بنگاه میرن شما هم یه خونه تو یه محله ی دیگه یا یه خونه ی کوچکتر بگیرید 

شما خودت فکرشو بکن یه پولی دستت بیاد درجا پسرت بیاد بگه از اون پول به من بده چه حس بدی میگیری 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من خودم خیلیا رو میشناسم خونه بزرگ قدیمی داشتن و مثلا 4 تا بچه متاهل پیشنهاد داده اقا زمین از من ...

خوشبحالشون که همچین پدرو مادرایی دارند ...

پدر منم این اخلاق را داره ولی از مال دنیا هیچی نداره من انتظاری ازش ندارم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
منم حس میکنم کاش پدر شوهر اسی با توجه به اینکه دو تا نوه ی کوچیک داره و یکیش شیرخواره ی کمکی میکرد ...

مرسی که قضاوتم نکردی درکم کردی من حرفمو اینجا من باب دردل زدم و گفتم انقدر ناراحتم که دیگه نمیخوام برم خونشون همه جوری برخورد کردن که انگار من گلو کسی رو بابت پول گرفتم. بچه دوم من ناخواسته بود میخواستم سقط کنم همین پدرشوهرم گفت گناهه خدا بزرگه اینکارو نکن

نصفشونو بری ببینی تاپیکاشونو اصلا ازدواج نکردن اواز دوهل شنیدن از دور واسشون خوشه

شما که ازدواج کردی رو دیدیم از ازدواج منصرف شدیم😏😏

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>