2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
عزیزم. پدر قسم خورده تا اخر عمر بچشو ساپورت کنه؟

اسمش پدر بتونه باید کمک کنه .داداشم تولیدی زد ماشینش فروخت بابام خونه اش یسال داد مستاجر خودش رفت روستا موند برای داداشم ماشین خرید بعد دوباره خودش پول جور کرد مستاجر رفت.تابستون گذشته یه خدابی خبر کلی از سرمایه اش برد کم آورد بابام خونه اش فروخت بدهی پسرش داد خودش رفت یه محله خیلی پایین تر یه خونه جمع وجور خرید .حالا همین داداشم هزار تومن هم بهشون کمک نکرد هرچند اینا کمکش نمیخوان .وقتی پدرومادر به بچه کمک نکنن از کی امید داشته باشه

چرا برات سخته تو این مملکت زندگی نمیکنی خبر از رهن و اجاره نداری صحبت از ده بیست سال پیش نیستا

اتفاقا تو این مملکتم. و میدونم ک پددر و مادر هم وظیفه ای ندارن تا اخر عمر بچرو ساپورت کنن. اقا نداره بره ی محله پایینتر یا یخونه کوچکتر.پدر باید تاوانشو بده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خودشون عروس دارند میخوان دهن عروس را ببندن که از پدرشون که پولدارم هست انتظاری نداشته باشند

بله دهن همچون عروسایی چون شما پرمدعا ها رو باید بست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خوشبحالشون که همچین پدرو مادرایی دارند ...پدر منم این اخلاق را داره ولی از مال دنیا هیچی نداره من ان ...

یکیش شوهر خالم

الان مادر منم همین پیشنهاد رو داده به بچه هاش  من پدرم کرونا فوت کردن خونه برای مادرمه

اسمش پدر بتونه باید کمک کنه .داداشم تولیدی زد ماشینش فروخت بابام خونه اش یسال داد مستاجر خودش رفت رو ...

الان خوبه پدرتون آواره مستاجری شده؟

و چه برادر خوش غیرتی داری ک قبول کرده؟

اصلا وجدان تعریف نشده براتون ک پدر و مادر بعد از ی سنی باید اسایش داشته باشن؟

عزیزم همه ی مستاجرها این بنگاه اون بنگاه میرن شما هم یه خونه تو یه محله ی دیگه یا یه خونه ی کوچکتر ب ...

من یه بچه ۳ ماهه دارم یه ۳ساله خیلی سختم شده الان خودمم تحت نظر دکترم افسردکی بعد زایمان گرفتم اصلا حال و اوضاع حتی گشتن و جمع کردن وسیله ندارم بهش فکرم میکنم‌میشینم ساعتها گریه میکنم 

برا چی منت پدرشوهرت میکشین

پدر شوهر منم ی ادم ثروتمنده ک کلی زمین داره میتونه تا عصر برا خونه و ماشین بخره در حالی که ما مستاجریم و ماشینم نداریم،بخاطر همین دیگه رفت و آمد نمیکنیم و رفتیم ی خونه ی خیلی کوچولو در حد بودجه خودمون کرایه کردیم،شمام برین محله پایینتر ولی منت نکشین

الان خوبه پدرتون آواره مستاجری شده؟و چه برادر خوش غیرتی داری ک قبول کرده؟اصلا وجدان تعریف نشده براتو ...

پدرم مستاجر نیست یه خونه کوچک تر خریده .برادرم یکی دیگه مالش خورده چه ربطی به غیرتش داره.بابام حقوق باز نشستگی داره خداروشکر بچه هاشم پشتش هستن این داداشم شرایطش اینجوری شد ۵ تا دیگه نمی‌ذارن تو دلشون آب تکون بخوره .پدرومادرم وقتی آسایش دارن که خیالشون از بابت بچه هاشون راحت باشه .خونه رو دو دستی نگه می‌داشت پسرش میرفت زندان آسایش داشت ؟

اسمش پدر بتونه باید کمک کنه .داداشم تولیدی زد ماشینش فروخت بابام خونه اش یسال داد مستاجر خودش رفت رو ...

خب اینم درست نیست درسته که پدر باید به بچش کمک کنه بچه هم باید به پدرش کمک کنه پدر وپسر باید همدیگه را جمع کنند

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اسی نمیشه با صاحبخونه صحبت کنید که پول پیش را سه قسط بدین ،عوضش کرایه را بیشتر کنید تا سه قسط تموم ...

قبول نکرد اتفاقا دید تازه زایمان کردم اینکارو کرد دید شرایط جابه جاشدنمون الان با بچه ها سخته. این مملکت دیگه مردمش هم میخوان همو پله کنن واسه پیشرفت 

الان خوبه پدرتون آواره مستاجری شده؟و چه برادر خوش غیرتی داری ک قبول کرده؟اصلا وجدان تعریف نشده براتو ...

سر پیری توقع دارن پدر و مادر خودشون رو بخاطر اونا آواره کنن و خودشونم به اونا نگاهی نمیکنن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اتفاقا تو این مملکتم. و میدونم ک پددر و مادر هم وظیفه ای ندارن تا اخر عمر بچرو ساپورت کنن. اقا نداره ...

این حرفتون قبول دارم استارتر هم سطح توقعاتش باید پایین بیاره 

دقیقا درست من از همه ی کسانی که میگن بچه ها نباید از پدرو مادرشون انتظار داشته باشند خواهشا بچه دارن ...

چرا پدر دوتا بچه رو هنوز بچه میدونید کی میخواد بزرگ بشه سر پای خودش بایسته 

الان داداش من سال ۹۳ ازدواج کرده دوتا بچه داره ولی هنوز مستاحرهولی مسافرت و پوشاک و خوراک چنان خرج میکنه که انگار تو کاخ شخصی زندگی میکنه هر چیم داره از بابا و مامانم داره بنظرت وقتی به فکر یه ساعت بعد خودش و زن و بچش نیست بابام دوباره باید کمکش کنه چون مستاحره