2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
خدارو شکر میکنم ک برادر ندارم.باورت میشه اگر روزی هم بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم ک چشمش به ...

پس با کسی ازدواج کن که پدرشم دنبال کمک کردن پسرش به اون نباشه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
برا چی منت پدرشوهرت میکشینپدر شوهر منم ی ادم ثروتمنده ک کلی زمین داره میتونه تا عصر برا خونه و ماشین ...

منم همینو میگم نمیگم به زور بده میگم دیگه دوست ندارم رفت و امد کنم بعد از این باهاشون دلم دیگه نیست چون شرایط منو با بچه کوچیک دیدن ترجیح میدم اگه جابه جاشم دیگه ادرسمم نداشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بچه ۳ ماهه دارم یه ۳ساله خیلی سختم شده الان خودمم تحت نظر دکترم افسردکی بعد زایمان گرفتم اصلا ...

اصلا راستی چرا از پدر و مادر خودت کمک نمیخوای اونام تو رو بدنیا آوردن در قبالت مسئولن!

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
یکیش شوهر خالمالان مادر منم همین پیشنهاد رو داده به بچه هاش من پدرم کرونا فوت کردن خونه برای مادرمه

خدا مادرتون را سلامت نگه داره حسابی هوای مادرتون را داشته باشید چون خانم شریفیه❤️

خب اینم درست نیست درسته که پدر باید به بچش کمک کنه بچه هم باید به پدرش کمک کنه پدر وپسر باید همدیگه ...

وقتی طرف خودش شرایط نداره چطور کمک کنه وگرنه اون یکی برادرم جای داداشش هم جبران می کنه  

پس با کسی ازدواج کن که پدرشم دنبال کمک کردن پسرش به اون نباشه

شما که همیشه راست میگی!

(اون پیامت که گفتی دیدی راست میگم رو پیدا نکردم😂😂😂😂)

اصلا راستی چرا از پدر و مادر خودت کمک نمیخوای اونام تو رو بدنیا آوردن در قبالت مسئولن!

بله اوناهم اگر در توانشون باشه باید کمک کنند فرقی نداره🤗

این حرفتون قبول دارم استارتر هم سطح توقعاتش باید پایین بیاره

عزیزم من توقعی ندارم الانم خونم یه خوابه ۶۸متریه تو سلسبیل جای لاکچری نشستم . توقعیم ندارم قرض خواستم اونم تو ۶ماه برمیگردوندیم. نمیخواستیم بخوریم فرارکنیم . الانم دردودل کردم گفتم دیگه دوست ندارم رفت و امد کنم همین

من یه بچه ۳ ماهه دارم یه ۳ساله خیلی سختم شده الان خودمم تحت نظر دکترم افسردکی بعد زایمان گرفتم اصلا ...

من هم دقیقا مثل شما با یه بچه ی کوچک و افسردگی شدید دنبال خونه گشتم میفهم خیلی سخته اما اگر از کسی توقع نداشته باشی افسردگی و ناراحتی کمتر بهت فشار میاره🌼 

ان شاءالله زودتر یه خونه خوب گیرتون میاد 🌹

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عزیزم من توقعی ندارم الانم خونم یه خوابه ۶۸متریه تو سلسبیل جای لاکچری نشستم . توقعیم ندارم قرض خواست ...

عزیزم بچه محل هستیم.

سلسسبیل نسبت به کل محل قیمتش خیلی بالاس.شما برو جیحون -کمیل.بریانک

وقتی طرف خودش شرایط نداره چطور کمک کنه وگرنه اون یکی برادرم جای داداشش هم جبران می کنه

خب میگم که باید شرایطش جور باشه وگرنه کسی از پدرو مادری که ازدار دنیا چیزی ندااشته باشه هیچ توقعی نداره که راجب فرزندم صدق میکنه

خدارو شکر میکنم ک برادر ندارم.باورت میشه اگر روزی هم بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم ک چشمش به ...

دقیقا آدم باید با قناعت خودش زندگیش رو بسازه

همینایی که میگن پدر باید کمک کنه پسفردا که پدر افتاده شد تفم تو روش نمیندازن چون اونا خودشون که نمیخواستن دنیا بیان به زور دنیاشون آوردن الانم پدر و مادرشون براشون ارزش نداره