2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
اصلا راستی چرا از پدر و مادر خودت کمک نمیخوای اونام تو رو بدنیا آوردن در قبالت مسئولن!

من شوهرم با یه نفر شریک شد پولشو از دست داد برشکست شد ۳سال تو خونه پدرم نشستیم بدون ۱قرون اجاره کلی قرض مردمو کار کردیم دادیم پدرم تو اوج بدبختی کمکم کرد کاری که پدر خودش واسش نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر 

منم دقیقا شرایط شما رو دارم و پدر همسرم ملک و املاک داره ولی چون شهر دیگه هست نمیشه ما توش ساکن بشیم و همیشه این بهانه رو دارن که ما حقوق نداریم اینا ملک و املاک پشتوانه ی ماست،،،،

مستاجریم و پدر شوهرم هیچ وقت ریالی برامون هزینه‌ نکرده با اینکه من اعتقادم اینه اون فرزند داره و در قبالش مسئوله تا حدی کمکش کنه 

ولی تا صحبتش میشه همه میگن پول پول اوناس مال خودشونه اختیارش رو دارن 

ولی اینجوری هم درست نیست 

خدا جای حق نشسته

اونا از اون پول خیری  نمیبینن مطمئن باش چون چشم فرزندشون دنبالش بوده

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
بله دهن همچون عروسایی چون شما پرمدعا ها رو باید بست

چقدر شما بی ادبی 

این بنده خدا ناراحتع نمیخای درک کنی نکن 

چرا اینقدر میری رو منبر حرف بارش میکنی 

دنیا با وجود بعضی ادما واقعا جای بدی شده

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عزیزم من توقعی ندارم الانم خونم یه خوابه ۶۸متریه تو سلسبیل جای لاکچری نشستم . توقعیم ندارم قرض خواست ...

صاحبخونتون هم رهن خیلی برده بالا یکم تو دیوار بگرد شاید مورد بهتر پیدا کردی جا به جا شو

بله اوناهم اگر در توانشون باشه باید کمک کنند فرقی نداره🤗

ان شا الله ببینیم باباش بهش میده اگه نداد یعنی توقع بی جا داشته

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
شما که همیشه راست میگی!(اون پیامت که گفتی دیدی راست میگم رو پیدا نکردم😂😂😂😂)

خلاصه من سعی میکنم منطقی باشم نه از روی احساسات حرف بزنم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
چقدر شما بی ادبی این بنده خدا ناراحتع نمیخای درک کنی نکن چرا اینقدر میری رو منبر حرف بارش میکنی دنیا ...

شما ندیدی چه چیزایی میگفت یه جور دقیق حساب و کتاب مال و اموال پدرشوهرش رو کرده که خود اون بنده خدا حساب مالش رو نداره

دقیقا آدم باید با قناعت خودش زندگیش رو بسازههمینایی که میگن پدر باید کمک کنه پسفردا که پدر افتاده شد ...

دقیقا مثل الان که بچه واسه پدور مادرش هیچ ارزشی نداره .....

چه استدلال های خفنی......

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خود سلسبیل نیستم قصرالدشتم بهنود

یه سوال حالا جدا از بحث 

نازی آباد از شما پایین تر میشه؟

برین اونجا اگه ارزون تره

صاحبخونتون هم رهن خیلی برده بالا یکم تو دیوار بگرد شاید مورد بهتر پیدا کردی جا به جا شو

اره شرایط رو دیده که تازه زایمان کردم سواستفاده کرده گشتم پیدا کردم تو کمیل هم ولی جابه جایی با بچه ها خیلی سختمون میشد گفتیم کمکمون کنه که امسال جابه جا حداقل نشیم که دخترم ۱سالش شه ولی خوب نشد

شما ندیدی چه چیزایی میگفت یه جور دقیق حساب و کتاب مال و اموال پدرشوهرش رو کرده که خود اون بنده خدا ح ...

اتفاقا از اول خوندم رسیدم ب اینجا دیگه صبرم تموم شد 

ببین منم پدرشوهرم همه چیز داره اما یک قرون ب شوهرم کمک نکرد شوهرم زحمتشو میکشه کارش سخته و کارگره بی عرضه نیس 

اما پدر خودمو داره جوره پسر اونا رو میکشه ما داریم تو خونه پدرم مجانی میشینیم تا معاش کنیم اونم با یک بچه 

تازه اونا هنوزم ما رو مسخره میکنن ک فلان جا میشینن از خونشون تا اینجا اینقدر راهه و هزار پدرسوختگی دیگه 

وقتی با کفش دیگران راه نرفتی لطفا اینجوری محکومش نکن

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم