2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
من شوهرم با یه نفر شریک شد پولشو از دست داد برشکست شد ۳سال تو خونه پدرم نشستیم بدون ۱قرون اجاره کلی ...

پدر همسرم یه زمین یه هکتاری داره که همه میگفتن اونو بده به بچه هات الان نیاز دارن جوون هستن بده بهشون کمک کن

ولی نداد به کسی 

الان همون زمین رو دارن از چنگش درمیارن همش دادگاه و درگیری

شنیدی این مثل رو، نه خود خورد نه کس دهد مرده کند به سگ دهد

😮‍💨😏

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال حالا جدا از بحث نازی آباد از شما پایین تر میشه؟برین اونجا اگه ارزون تره

عزیزم شما برو پیش روانشناس به نظرم احساس میکنم یه عقده و کینه عمیقی از عروستون داری اومدی اینجا خودتو خالی کنی 

اتفاقا از اول خوندم رسیدم ب اینجا دیگه صبرم تموم شد ببین منم پدرشوهرم همه چیز داره اما یک قرون ب شوه ...

شما هم پدرتون لطف خیلی بزرگی بهتون کردن میتونستن مثل خانواده شوهرتون بی تفاوت باشن وظیفه‌ای نداشتن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
عزیزم شما برو پیش روانشناس به نظرم احساس میکنم یه عقده و کینه عمیقی از عروستون داری اومدی اینجا خودت ...

عیبی نداره 

زمین گرده 

نوبت خودشم میشه 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
شما هم پدرتون لطف خیلی بزرگی بهتون کردن میتونستن مثل خانواده شوهرتون بی تفاوت باشن وظیفه‌ای نداشتن

بله وظیفه نداره اونم در قبال دختر وقتی گله ای میان خاستگاری بعد عقد همه مردن دیگه 

اما فرق انسان با حیوان همینه .پدرم انسانه پدرشوهرم ....

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عزیزم شما برو پیش روانشناس به نظرم احساس میکنم یه عقده و کینه عمیقی از عروستون داری اومدی اینجا خودت ...

عروس نداریم

دیدی توقعت بالاس!تا گفتم نازی آباد جوشی شدی چه اشکالی داره نازی آباد یا مجیدیه بری زندگی کنی

عروس نداریم دیدی توقعت بالاس!تا گفتم نازی آباد جوشی شدی چه اشکالی داره نازی آباد یا مجیدیه بری زندگی ...

میشه بگی چند سالته؟ 

خودش بلده جای پایین تر بره 

داره درد دل میکنه 

میگه شوهرش ک از زیر بته درنیومده چرا کسی دستشو نمیگیره ...

عیبی نداره زمین گرده نوبت خودشم میشه

من از گرسنگی بمیرم دستمو جلو کسی نمیگیرم دستمو میزنم به زانوم اندازه توانم کارمو راه میندازم 

بسه دیگه لطفا 

اره باید بی تفاوت بودند تا استاتر با بچه هاش میرفتن توجوب یا دور از جونش زیر پل میخوابیدن 

ای بابا مراقب حرفات باش زمین گرده 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عیبی نداره زمین گرده نوبت خودشم میشه

به خدا من خودم از ۲۰سالکی کار کردم منتها شریک شدیم با دوست شوهرم که بهش میگفت داداش به صفر رسوند مارو و دوباره که خواستیم شروع کنیم همه چی هزار برابر شده بود. همین الان داشتم میگفتم هرکی قضاوت میکنه باید سرش بیاد تا بفهمه