2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
خب پدو مادر اون بچه را به دنیا اوردن به خواست خودش بود اصلا به دنیا نمیومد ببخشید ولی دلیلتون متطقی ...

پس شما بچه دار نشین چون بچه‌هاتون که نمیخوان بدنیا بیان😂🙄

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما بچه دار نشین چون بچه‌هاتون که نمیخوان بدنیا بیان😂🙄

ببین گلم منی که الان بچه دارم خودم را مسئول میدونم و تا آخر عمرم در حدتوانم ساپورتشش میکنم و منتی هم ندارم وظیفمه چون به خواست من و همسرم به این دنیا اومده حیوان که نیستم پس بندازم و ولش کنم به حال خودش ...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
کامنت های دیگم رو چرا جواب نمیدی؟چون دهنت بسته شد نمیتونی جواب بدی سال ۹۵ تاحالا به قول خودت اونموقع ...

چه قدر شما بی ادبین جواب ندادم چون نوزادمو دارم همزمان شیر میدم اخرین کامنتی که میبینم رو جواب میدم همین خود شما خشمت از گرونی و جامعه هستش وگرنه منو نشناخته هرچی دلت خواست نمیگفتی 

اسی پدشوهرت میتونه کمک نمیکنه اوکی شمام باهاش غریبه شو فک کن وجود ندارن

دقیقا منم همینو گفتم نگفتم به زور بده قرض گفتم حالا که میگه به من چه منم رابطه نمیخوام داشته باشم همین وگرنه کسی گلو کسی رو نگرفته واسه پول

ببین گلم منی که الان بچه دارم خودم را مسئول میدونم و تا آخر عمرم در حدتوانم ساپورتشش میکنم و منتی هم ...

باشه شما تا هفت پشتت رو ساپورت کن 

چه قدر شما بی ادبین جواب ندادم چون نوزادمو دارم همزمان شیر میدم اخرین کامنتی که میبینم رو جواب میدم ...

نه عزیزم اتفاقا خشمم از شما و توقعات بیجاتونه

چه قدر شما بی ادبین جواب ندادم چون نوزادمو دارم همزمان شیر میدم اخرین کامنتی که میبینم رو جواب میدم ...

درضمن بی ادب کسیه که کسیه میدوزه برا مال مردم شوهرت میدونه چرتکه گرفتی مال و اموال باباش رو داری حساب میکنی؟

عزیزم خیلیا از استارتر جلوتر ازدواج کردن و هنوز مستاجرن  چون ممکنه به پیسی و مشکل خورده باشن یا چون وسعشون در حد خرید خونه نبوده

درسته الان همه چی خیلی گرونه ولی سالهای قبل هم  اینطوری نبود که هر کی اراده کرد خونه فرداش اماده بود

ما تو زندگیش نیستیم شاید زده به ی زخمی  کاری شروع کردن بدشانسی اوردن  

این انصاف نیست وقتی پدری داره و می‌تونه تو این اوضاع اقتصادی به پسرش کمک کنه ولی طمع نذاره و به فکر ...

الان میخورنت مثل من که خوردنم🤣

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

منم حس میکنم کاش پدر شوهر اسی با توجه به اینکه دو تا نوه ی کوچیک داره و یکیش شیرخواره  ی کمکی میکرد  چون شوهر اسی گفته شش ماهه برمیگردونم

راه دوری نمی رفت  قرض خواسته  نگفته که ارثم رو بده

جابجا شدن با نوزاد خیلی سخته  من برای اسی ناراحتم  قطعا از ناراحتی که تاپیک زده و شاید بعضی حرفاش در پاسخ به سوالات ما باشه

مثلا پرسیدیم تنها منبع درامدش همین 1.5 میلیارده  خب مجبوره توضیح بده که نه  حقوق داره ملک قیمت بالا داره

دقیقا منم همینو گفتم نگفتم به زور بده قرض گفتم حالا که میگه به من چه منم رابطه نمیخوام داشته باشم هم ...

من مادرم بویی از مادری نبرده بود پنج ساله ندیدمش بره به درک مادر زمانی محترمه که مادری کنه غیر این باشه طلبم دارم ازش چون بیخود کرده زاییده به همین راحتی