2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
والا کاری به استارتر ندارم ولی تاپیک ها فقط درد و دل یک طرفه ان .نمیشه قضاوت کرد چرا اون پدر پول ندا ...

نمیدونم ولی استارترش خیلی ناراحت بود 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
حالت خوبه زیر همکف کجا بریم دقیقا ؟ با دوتا بچه برم زیر همکف کجا جا بدم ؟ نمیفهمم دیگه از اجاره ای پ ...

میشه میشه

توقع تونو بیارید پایین همه چی ممکنه

یه عمر بچه بزرگ میکنن عصای دستشون باشه سر پیری نه اینکه تمام پس اندازشونو بدن که یه وقت آب تو دل شما تکون نخوره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس میخاستی همسایه بزرگ کنه درقبال بچه ای اورده ادم مسوله .زحمت کشیدن وظیفه تمام پدرو مادراس .همینطور ...

عزیزم وظیفه بزرگ کردن دارن وظیفه ندارن دیگه زن و زندگیت رو برات جمع کنن که

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
نه عزیزم اینا همش از توقع نشات میگیره نه اسلام و مسلمونی و قرآن .جاهای دیگه مسلمون نیستیم ولی اینجا ...

ما از کجا میدونیم جاهای دیگه مسلمون نیستند اصلا مگه تو اسلام کمک به همنوع از اوجب واجبات نیست خب حساب کنه مگه بهش گفته بیا زمینتا بده به من داره حساب میکنه وضع مالیش بد نیست میتونه کمک کنه همسر این بنده خدا هم گفته که پولا پس میده مگه ما شیعه امامی نیستیم که سه روز افطار خانوادش رو به فقرا داد یا تو نماز انگشترش رو بخشید  اینها هم که زندگیشون رو خودشون اداره میکردند الان یه هزینه ناگهانی واسشون پیش اومده چی میشه نه بخاطر رابطه پدر فرزندی بخاطر انسانیت دستش را بگیره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
ما از کجا میدونیم جاهای دیگه مسلمون نیستند اصلا مگه تو اسلام کمک به همنوع از اوجب واجبات نیست خب حسا ...

ولشون کن بابا اینا میخوان روشن فکر بازی الکی در بیارن انگار ما فکرامون خاموشه

پس دیگه چرا سربچه منت بزرگ کردنش را میزارن ؟؟

چون بچه پر رویی میکنه و یادش میره وقتی نوزاد بوده اینقدر ناتوان بوده اگه همون پدر و مادر بهش غذا نمیدادن میمرده

ما از کجا میدونیم جاهای دیگه مسلمون نیستند اصلا مگه تو اسلام کمک به همنوع از اوجب واجبات نیست خب حسا ...

بحث به تونستن نتونستن نیست بحث به میل داشتن یا نداشتنه 

اگه کسی نخواد کمک کردن زوری نیس

چون بچه پر رویی میکنه و یادش میره وقتی نوزاد بوده اینقدر ناتوان بوده اگه همون پدر و مادر بهش غذا نمی ...

خب پدو مادر اون بچه را به دنیا اوردن به خواست خودش بود اصلا به دنیا نمیومد ببخشید ولی دلیلتون متطقی نیست😅

چون بچه پر رویی میکنه و یادش میره وقتی نوزاد بوده اینقدر ناتوان بوده اگه همون پدر و مادر بهش غذا نمی ...

خوب بچه دار نشن من تا عمر دارم جونمو واسه بچم میزارم میدونی چرا بهش غذا میدم چون من خواستم بیاد تو این دنیا اون نخواسته

نه خیابون سلسبیلم بالاشهرم نیستم. به جا اینکه قضاوت کنی برو تو دیوار قیمت خونه هارو ببین واسه سال ۱۴ ...

کامنت های دیگم رو چرا جواب نمیدی؟

چون دهنت بسته شد نمیتونی جواب بدی 

سال ۹۵ تاحالا به قول خودت اونموقع همه چی خوب بود از اون موقع تا حالا چرا سعی نکردی خونه بهری؟