2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
بله.اما غرب بسترو فراهم میکنه نه اینکه شب بخابیم صبح بریم سوپرمارکت جنساگرون شده شاخص تورم سر به فلک ...

بله اونها وضعیت بهتری از ما دارن اما بالاخره برای اون ها هم مشکلاتی هست نمیشه از دور نگاه کنیم و بگیم هیچ مشکلی نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
عزیزم پدر فرق داره چون ۲۰ و خورده‌ای سال زحمت بچه‌اش رو کشیده باید بچه براش جبران کنه

پس میخاستی همسایه بزرگ کنه درقبال بچه ای اورده ادم مسوله .زحمت کشیدن وظیفه تمام پدرو مادراس .همینطور وظیفه ماس بچهامون بزرگ کنیم منت نباید سر بچه گذاشت

من میگم پدرشوهره وضعیت اینا دیده میتونس بگه مثلا تا اینقدر میتونم کمک کنم پولش راه دوری نمیرفت وگرنه با غریبه تو کوچه فرقی نمیکنه اینا پدر مادر نیستن

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی کمک قرض الحسنه هم تو قرآن بهش تاکید شده چی میشه یه پدر به پسرش کمک کنه بار رو دوشش سبک بشه حالا ...

دقیقا الان به من اینجا میگن برو زیرپله بشین به پدرشوهرت ربطی نداره خوب اگه ربط نداره من قراره این اتفاقات واسم بیفته دیگه قطع رابطه کنیم که کار دکترو برو بیاشونم به ما ربط نداشته باشه هرکس بره دنبال زندگی خودش

حتی کمک قرض الحسنه هم تو قرآن بهش تاکید شده چی میشه یه پدر به پسرش کمک کنه بار رو دوشش سبک بشه حالا ...

والا بخدا من مادرم حاضرم نخورم نپوشم اما دخترم بهترینارو داشته باشه اصلا هم لوس نشده چون تربیتش بجاش درسته

نه عزیزم اینا همش از توقع نشات میگیره نه اسلام و مسلمونی و قرآن .

جاهای دیگه مسلمون نیستیم ولی اینجا چون به نفعمونه هی میگیم وظیفه است و مسلمون و نفقه و ....

خیر اینطور نیست!

عروس خانوم داره تو پستش میگه پدرشوهرم یه زمین داره ۸میلیارد داره سرمایه ی اونو حساب میکنه تا پول پیش خونش جور بشه .این توقع نیست پس چیه؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

کی گفته؟ مگه بجه خودش خواسته بیاد تو این دنیا؟

اگه اینطوره شما خودت که شرایطش رو نداری چرا دوتا بچه رو آوردی به این دنیا😏😏😏😏

نه عزیزم اینا همش از توقع نشات میگیره نه اسلام و مسلمونی و قرآن .جاهای دیگه مسلمون نیستیم ولی اینجا ...

دقیقا انگار چشمش به مال دیگرانه و کیسه دوخته براش تو اسلام همچین چیزی نداریم اصلا

عزیزم یه پیرمرد ۷۰ ساله بهش پول رسیده .یک میلیارد الان پولی نیست .اون دیگه توان کار کردن نداره .نمیت ...

من میدونم الان اسی یکم پرتوقعه ولی خب گفته که سر چندماه پس میدند پدر به پسر کمک نکنه کی کمک کنه پسر به پدر کمک نکنه کی کمک کنه ای بابا فهمش خیلی ساده اس 

یه تاپیک دیگه بود استاترش میگفت به خاطر ۲۵ میلیون بدهی شوهرش و جلو چشم بچش و پدر شوهرش بردن زندان پدر هم پولدار بود ولی عین خیالش نبود خب اونم ظلمه دیگه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دقیقا انگار چشمش به مال دیگرانه و کیسه دوخته براش تو اسلام همچین چیزی نداریم اصلا

کلا توقع خیلی زشته .

پدر همسر منم وضعش خوبه .البته الان فوت کرده .ولی ولی زمین و باغ و خونه و اجاره و .‌‌

ما هم تو زندگی یه جاهایی اینجوری درمونده شدیم باور کن لحظه ای فکر نکردم پدر شوهرم بیاد اجاره منو بده یا پول پیشمو بده یا انقدر زمین و درامد داره بفروشه منو ساپورت کنه .به اون چه آخه؟

دقیقا الان به من اینجا میگن برو زیرپله بشین به پدرشوهرت ربطی نداره خوب اگه ربط نداره من قراره این ات ...

آره خب برو زیر پله بشین ازت کم میاد؟

مگه پدرشوهرت یا هر آدم سن بالایی که چیزی داره از اول داشته؟اونام زحمت و سختی کشیدن تا بدست آوردن مگه اونا بچه پدر و مادرشون نبودن پس پدرشوهرتم باید میگفت اونا منو آوردن به دنیا پس باید تامینم کنن 

من میدونم الان اسی یکم پرتوقعه ولی خب گفته که سر چندماه پس میدند پدر به پسر کمک نکنه کی کمک کنه پسر ...

والا کاری به استارتر ندارم ولی تاپیک ها فقط درد و دل یک طرفه ان .نمیشه قضاوت کرد چرا اون پدر پول نداده ۲۵ میلیون تا بچش نره زندان .به خدا نمیشه گفت 

نه عزیزم اینا همش از توقع نشات میگیره نه اسلام و مسلمونی و قرآن .جاهای دیگه مسلمون نیستیم ولی اینجا ...

چرا قضاوت میکنی اینجا گفتن پیرمرد ۷۰ساله هیچی نداره یکمیایارد رو باید سود بگیره روزگارش بگذره گفتم اینجوریا نیست داره ولی کمک میگه نمیکنم با نداشتن فرق داره

همین تفکرات باعث میشه بچه ها تا آخر عمرشون متکی و پرمدعا بار بیان اگه بخوایین مثلا از غرب هم تقلید ک ...

پر مدعا بودن نیست ولی  شما مختاری هر طوری دوست داری فکر کنی‌‌....

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
من میدونم الان اسی یکم پرتوقعه ولی خب گفته که سر چندماه پس میدند پدر به پسر کمک نکنه کی کمک کنه پسر ...

بله به زندان رفتن ظلمه اما الان استارتر میتونه توقعش رو کم کنه و بره یه خونه ارزون تر

چرا قضاوت میکنی اینجا گفتن پیرمرد ۷۰ساله هیچی نداره یکمیایارد رو باید سود بگیره روزگارش بگذره گفتم ا ...

من هیچ قضاوتی نکردم .خودتون تعریف میکنید منم نظر میدم 

طبق پست های خودتونه