2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
مگه مجبورین وقتی پول ندارین توی خونه اجاره ای گرون زندگی کنین!خب برین زیر همکفی جایی که با بودجه تون ...

حالت خوبه زیر همکف کجا بریم دقیقا ؟ با دوتا بچه برم زیر همکف کجا جا بدم ؟ نمیفهمم دیگه از اجاره ای پایینتر کارتون خوابیه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همین میگن تا فرزندانتون کم سن و سالن بهشون آموزش بدید 

بفرستینش کلاس یه هنر پولساز  ،یه حرفه ، یه بیزنسی که وقتی جوان شد رعنا شد بتونه  خودش از پس خودش بیاد هیچ  حتی بتونه به دیگران هم کمک کنه ( حالا دیگران میتونه پدر و مادر خواهر و برادر خودش یا همسرش باشه ، حتی دوست و آشنا ) 

خوب پس اینجوری پسر هم پدر رو میتونه ول کنه انتظاری از پسر هم نباید باشه چون مثل حیوانات باید همدیگرو ...

عزیزم پدر فرق داره چون ۲۰ و خورده‌ای سال زحمت بچه‌اش رو کشیده باید بچه براش جبران کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خوب پس اینجوری پسر هم پدر رو میتونه ول کنه انتظاری از پسر هم نباید باشه چون مثل حیوانات باید همدیگرو ...

والا اگه گفته بودی شوهرمن پولدار پدرش محتاجه پدر شوهرم میخواد بهش کمک همه میگفتن اره باید کمک کنه پسرشه وظیفشه یه عمر رحمت کشیدند بزرگش کردند ولی حالا کلا پسر باید بره تو جوب زندگی کنه مبادا پدرش کمکش کنه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

حالا پدرشوهرت ی مقدار هم کمک میکرد بد نبود

الان کافیه پدرشوهرت مریض بشه از پسر توقع داره درمانش کنه کمک کنه این چه رابطع یکطرفه ای هست الان شما گرفتارین حداقل ی تعارفی میکرد مثلاتا۳۰۰م مینونم کمکت کنم نه پول بزارم تو بانک سودش ببرم. 

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

الان پدرشوهرمن کمک میکرد الان خونه داربودیم انقدرکه ازشوهر م کارکشیدن پول سیاه هم بهش ندادن تاالان بعددوازده سال مستاجریم .

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

همین تفکرات باعث میشه بچه ها تا آخر عمرشون متکی و پرمدعا بار بیان اگه بخوایین مثلا از غرب هم تقلید ک ...

بله.اما غرب بسترو فراهم میکنه نه اینکه شب بخابیم صبح بریم سوپرمارکت جنساگرون شده شاخص تورم سر به فلک کشیده خونه شده دار شدن رویا 

عزیزم یه پیرمرد ۷۰ ساله بهش پول رسیده .یک میلیارد الان پولی نیست .اون دیگه توان کار کردن نداره .نمیت ...

۷۰سالشه ولی ۵۰میلیون حقوقشه یه زمین دیگه ام داره که اونم بفروشه ۸میایارد هست اونوقت ۵۰۰تومن نمیشه قرض بده تو ۶ماه؟

عزیزم پدر فرق داره چون ۲۰ و خورده‌ای سال زحمت بچه‌اش رو کشیده باید بچه براش جبران کنه

چه حرفا یی میزنید به قران آدم میخواد شاخ دربیاره 

دیدی استاتر چی گفتم این پست یه نمونش🤣🤣🤣

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
۷۰سالشه ولی ۵۰میلیون حقوقشه یه زمین دیگه ام داره که اونم بفروشه ۸میایارد هست اونوقت ۵۰۰تومن نمیشه قر ...

ما هرچی میگیم شما حرف خودتو میزنی .بی فایده است به نظرم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

کی گفته واجبه؟تا ابد که پدرو مادر نباید جور بچشونو بکشن .پسر بزرگ شده توان کار کردن داره .خودش کار ک ...

حتی کمک قرض الحسنه هم تو قرآن بهش تاکید شده چی میشه یه پدر به پسرش کمک کنه بار رو دوشش سبک بشه حالا انسانیت به کنار پس آدما کی قراره به هم کمک کنند چطور یه پدر میتونه وقتی دستش بازه بشینه خرد شدن کمر پسرشا زیر بار هزینه های سرسام آور زندگی ببینه کی آدما انقدر سنگدل شدند مشکل خودشه وظیفه خودشه مسلمونی و انسانیت هم کشک 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
۷۰سالشه ولی ۵۰میلیون حقوقشه یه زمین دیگه ام داره که اونم بفروشه ۸میایارد هست اونوقت ۵۰۰تومن نمیشه قر ...

عزیزم بحث نکن من این کفتارای پیرو میشناسم تا این نسل کفن نشود این وطن وطن نشود.