2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی درامد بالا داره دوتا بچه هم بیستر نداره ۷۰سالشه دیگه الان کمک نکنه بهش کی میخواد بکنه یه ...

عزیزم منکه نمیگم کارش درسته میگم واجب نیست که کمک کنه واجب یعنی کاری که اگه انجام ندی گناه کردی کجا گفتن اگه به بچه‌ات کمک نکنی گناهه؟

وقتی کمک نمیکنن آدم ناراحت میشه اما وظیفه‌ای ندارن شمام با وسع خودتون خونه بگیرین و با اونا کاری نداشته باشین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
چه ربطی داره 🙄😂خود حیواناتم بعد یه مدت کلا بچه‌هاشون. و ول میکنن اگه شوهر اسی نمیتونست زن نمیگرفت

خوب پس اینجوری پسر هم پدر رو میتونه ول کنه انتظاری از پسر هم نباید باشه چون مثل حیوانات باید همدیگرو رها کنن اینجا جنگله مگه. شوهر من سال ۹۵زن گرفت اون موقع زندگی اونقدر سخت نبود 

خب عکسشم مهمه اگه بر عکس بود پدر از بچش انتظار داشت تا کمکش کنه الان بچش تحت فشاره و نیاز به کمک دا ...

عزیزم یه پیرمرد ۷۰ ساله بهش پول رسیده .یک میلیارد الان پولی نیست .اون دیگه توان کار کردن نداره .نمیتونه مثل جوونیاش بدوعه .باید بزاره بانک سودشو بگیره زندگیش بچرخه 

اما استارتر چی؟

من نمیدونم واقعا کجا زندگی میکنن که یهو ۶۵۰ میره رو پول پیش خونشون بعد استارتر شاکیم هست خونم کوجیکه .معلومه جای خوبی هستن .میتونن به جای توقع از یه پیرمرد سطح توقع خودشونو پایین بیارن محل زندگی رو عوض کنن .

شرایط ها فرق داره .در مورد شرایط استارتر نظر من اینه .

حالا اگه برعکسش بود تاپیکی دیدید تگم کنید بخونم نظر بدم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خدا هزاران بار لعنت کنه پدرو مادری رو که صرفا بخاطر بچه دار شدن بچه میارن.بعد ولش میکنن به امان خدا.من به چشم دیدم زندگی هایی که ویران شد سر همین.

خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

پدر و مادر ب بچشون کمک نکنن فرقشون با ادم غریبه تو کوچه خیابون چیه؟!!!در حد توانشون بایستی کمک کنن ب ...

دقیقا درست 

من از همه ی کسانی که میگن بچه ها نباید از پدرو مادرشون انتظار داشته باشند خواهشا بچه دارنشند چون اون بچه در آینده ضربه ی بدی میخوره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خدا هزاران بار لعنت کنه پدرو مادری رو که صرفا بخاطر بچه دار شدن بچه میارن.بعد ولش میکنن به امان خدا. ...

بخدا زندگیه دختر خاله من سر همین مسائل از هم پاشید 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اونا حیوانن واقعا انسان رو با حیوان مقایسه میکنی؟من یه دختر دارم تا ابد در قبالش وظیفه دارم چون اون ...

همین تفکرات باعث میشه بچه ها تا آخر عمرشون متکی و پرمدعا بار بیان 

اگه بخوایین مثلا از غرب هم تقلید کنین از ۱۸ سالگی به بعد مسئولیت بچه‌ها با خودشون خواهد بود

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>