2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فتوا صادر میکنین، واجبه؟! اصلا هم واجب نیست آدم ناراحت میشه که پدر آدم کمکش نمیکنه اما تو این د ...

عزیزم وقتی درامد بالا داره دوتا بچه هم بیستر نداره ۷۰سالشه دیگه الان کمک نکنه بهش کی میخواد بکنه یه هفتست با یه نوزادو یه بچه ۳ساله این بنگاه اون بنگاهیم خوب توعه پدر دلت نسوزه واسمون دیگه صاحبخونه رحم میکنه

دوست عزیز من چرا باید از خودم فتوا صادر کنم مگه من مرجع تقلیدم؟!گفتم اگر پسر نیازمند باشه و نتونه پو ...

نه واجب نیست!

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
جام همین الانشم با دوتا بچه کوچیکه به خدا دیگه درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم

والاه درست حرف نمیزنی که مگه کدوم سمتی اینقدر یهو گذاشته رو پول پیش 

مثل داداشم  همیشه چشم دوخته به دست بابام و اشتباهی که بابام کرده همه پولاش رو در اختیار داداشم گذاشت اونم یه بی عرضه و تنبل بار اومد و الان بابام با اینکه باز نشسته ست باز میره سرکار بار ها بهش پول هنگفت داد  انگار عمر ندح داره بیچاره نذاشت پدرم یه زندگی خوب و رفاه داشته باشه

گناهکاره چون میتونست ک ا ن د وم استفاده کنه الان فشاری نشه

چه ربطی داره 🙄😂خود حیواناتم بعد یه مدت کلا بچه‌هاشون. و ول میکنن اگه شوهر اسی نمیتونست زن نمیگرفت

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

وقتی بچه هاکمک احتیاج دارن پدرمادربایددرحدتوانشون کمک کنند وگرنه دیگه باغر یبه چه فرقی میکنن. درضمن ازبی عرضگی نیست گرونی زیاد باعث شده آدم کم بیاره وقتی والدین توان کمک کردن دارن چرا نکنن

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

من الان دارم در مورد این قضیه صحبت میکنم نه عکسش

خب عکسشم مهمه اگه بر عکس بود پدر  از بچش انتظار داشت تا کمکش کنه الان بچش تحت فشاره و نیاز به کمک داره  این یه رابطه ی دو طرفست ولی متاسفانه بعضی ها هر وری که به نفعشون باشه را واسه خودشون انتخاب میکنه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
والاه درست حرف نمیزنی که مگه کدوم سمتی اینقدر یهو گذاشته رو پول پیش مثل داداشم همیشه چشم دوخته به د ...

سمت سلسبیل ولی شوهر من تاحالا یه سوزن از کسی کمک نخواسته پول داده که پول نگرفته حتی ۱میلیون 

چه ربطی داره 🙄😂خود حیواناتم بعد یه مدت کلا بچه‌هاشون. و ول میکنن اگه شوهر اسی نمیتونست زن نمیگرفت

اونا حیوانن واقعا انسان رو با حیوان مقایسه میکنی؟من یه دختر دارم تا ابد در قبالش وظیفه دارم چون اون به خواست خودش نیومده من خاستم

پدر و مادر ب بچشون کمک نکنن فرقشون با ادم غریبه تو کوچه خیابون چیه؟!!!

در حد توانشون بایستی کمک کنن بچشون  صاحب خونخ ای چیزی بشه.

من جات بودم هیچ وقت پا تو خونه این ادم ک از هفت پشت غریبه تره نمیزاشتم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

الان انسان را باحیوان مقایسه کردید ؟؟؟!!!

والا شما ها دیگه خیلی عجیبیددددد🤫

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️