سررسید اجارمون شده صاحبخونه یهو ۶۵۰میلیون گذاشت رو پول پیش ماهم نداشتیم پدرشوهرم این ماه یک میلیارد و پانصد پول دستش اومده بود شوهرم گفت یه مقدار بهم قرض بده من تو سه قسط بهت برگردونم در جوابش گفته میخوام بزارم بانک سودشو بگیرم مگه دیوونم بدم تو کم کم برگردونی خیلی ناراحت شدم میخوام دیگه یه مدت خونشونم نرم .چی میشه یه پدر به پسر خودش که تو شرایط بدیه قرض بده وقتی خودش احتیاج نداره واقعا
چرا فتوا صادر میکنین، واجبه؟! اصلا هم واجب نیست آدم ناراحت میشه که پدر آدم کمکش نمیکنه اما تو این د ...
عزیزم وقتی درامد بالا داره دوتا بچه هم بیستر نداره ۷۰سالشه دیگه الان کمک نکنه بهش کی میخواد بکنه یه هفتست با یه نوزادو یه بچه ۳ساله این بنگاه اون بنگاهیم خوب توعه پدر دلت نسوزه واسمون دیگه صاحبخونه رحم میکنه
جام همین الانشم با دوتا بچه کوچیکه به خدا دیگه درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم
والاه درست حرف نمیزنی که مگه کدوم سمتی اینقدر یهو گذاشته رو پول پیش
مثل داداشم همیشه چشم دوخته به دست بابام و اشتباهی که بابام کرده همه پولاش رو در اختیار داداشم گذاشت اونم یه بی عرضه و تنبل بار اومد و الان بابام با اینکه باز نشسته ست باز میره سرکار بار ها بهش پول هنگفت داد انگار عمر ندح داره بیچاره نذاشت پدرم یه زندگی خوب و رفاه داشته باشه
وقتی بچه هاکمک احتیاج دارن پدرمادربایددرحدتوانشون کمک کنند وگرنه دیگه باغر یبه چه فرقی میکنن. درضمن ازبی عرضگی نیست گرونی زیاد باعث شده آدم کم بیاره وقتی والدین توان کمک کردن دارن چرا نکنن
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
خب عکسشم مهمه اگه بر عکس بود پدر از بچش انتظار داشت تا کمکش کنه الان بچش تحت فشاره و نیاز به کمک داره این یه رابطه ی دو طرفست ولی متاسفانه بعضی ها هر وری که به نفعشون باشه را واسه خودشون انتخاب میکنه